Top

Ne-am calificat la Eurovision

Nu stiu prea multe, nu m-am uitat la tv, dar vad din statusurile oamenilor din lista de mess ca ne-am calificat la Eurovision ! Foarte frumos, Felicitari !

Si pentru ca m-am informat putin, va pot spune ca pentru prima data la Eurovision se vor tine doua semi-finale pentru a se decide care vor fi cele 25 de tari care vor merge in finala cea mare.

Ieri a fost prima semi-finala, in care Romania a fost pe locul 17, iar Moldova pe 4. Maine se intampla a doua semi-finala, iar eu zic macar sa le tinem pumnii romanilor nostri Nico si Vlad Mirita, chiar daca nu suntem mari fani ai piesei ;)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • 2/2 21 May 2008, 11:40

    Felicitari intradevar, era chiar penibil sa nu ne clasificam.

    2/2s last blog post..Castigatorii

  • Cristina 22 May 2008, 11:00

    Penibil e ca ne-am calificat cu o melodie de toata jena si cu Nico aia, parvenita. Cu Mirita nu am nimic, dar ea s-a bagat ca musca in lapte, caci initial melodia era conceputa numai pt Mirita.

    Eu mi-am dorit din tot sufletul sa nu trecem de semifinala. Pariu ca si in finala or sa faca “cica ceva spectacol”, dar nu ma impresioneaza, e primul an in care nu tin cu Romania. Nu m-a atins nicicum melodia la inima. Anul acesta tin cu Elvetia si Bulgaria. May the best win.

Post a comment