Top

Cu Mazda la film

Luni primesc un mail in care sunt invitat la film de catre cei de la Mazda. Initial am zis ca e spam sau ceva, dar neavand ce sa pierd le-am dat numele meu si al prietenei mele ca sa ne puna pe lista ;)

Salut!

Mazda te invita la film.

Te asteptam vineri, 16 mai, ora 19.00 la Hollywood Multiplex din incinta Bucuresti Mall Vitan pentru a viziona in premiera nationala filmul “Taken (Teroare in Paris)”. Cu aceasta ocazie, Mazda va lansa concursul “Zoom-Zoom – surprinde-i spiritul!”

Invitatia atasata este valabila pentru 2 persoane. Intrarea in sala se face pe baza numelui tau si al persoanei care te va insoti. Te rugam sa ne precizezi aceste nume.

Asteptam confirmarea ta pana cel tarziu miercuri, 14 mai, cand listele cu participanti vor fi inchise.

Nu stiu de ce aveam impresia ca mailul asta mi-a venit pe adresa de la job, cea de la Prima, dar astazi cand am sunat eu ca sa mi se confirme ca totul e ok mi s-a spus ca invitatia mi-a fost trimisa pentru ca sunt blogger ;) Am zis “WOW, Foarte tare !!” ;) Adica au venit cei din Clubul Mazda si inca 20 din bloggeri, printre care si eu :) Repet: FOARTE TARE, ME PROWD PROUD !! Le-am multumit si la 19:30 am fost prezent la mall-ul din Vitan la film ;)

Am primit si cola + popcorn + snickers gratis, un mic speach la inceput, lansarea unui concurs (despre care n-am sa va spun pentru ca vreau sa-l castig mai intai !!) si apoi filmul Taken !

Filmul a fost foooarte misto, va recomand sa-l vedeti ;) Are niste faze mai dure, dar eu radeam ca proasta cand actorul principal ii impusca, taia, omora pe the bad guys :D e doar un film pan` la urma, nu ? :P

Dupa film cineva a vrut sa ma buzunareasca ;)) era doar o gluma marca Gogu Kaizer cu care vorbisem pe Twitter si-mi spusese ca nu e defapt la film :P Ma bucur ca l-am cunoscut si ma bucur ca cineva m-a ales, defapt a ales acest blog si m-a trimis gratuit la film !

Multumesc Mazda :)

p.s. zoso, sa stii ca a fost misto filmu` si popcornul delicios :P

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • spooky 17 May 2008, 02:49

    Vreau si eu :((, nu’i corect ce numai tu:))…
    Bravo, distractie pe masura si totu’ free:))

  • Blue 17 May 2008, 11:31

    “Proud”, nu “prowd”. 8-|

Post a comment