Top

About Cats Love Dogs

Amvazut ca multa lume se intreba cine sunt cei de la Cats Love Dogs, cei care au vidoclipul asta si despre care va spuneam acum cateva zile ;)

Cats Love Dogs

Trebuie sa va spun ca noi cei de la KissFM ne-am indragostit de piesa lor Zupper, de asta e si propunere in Fresh Top 40, iar saptamana viitoare presimt ca va fi cea mai mare urcare in top ;)

Piesa ati auzit-o in premiera astazi la top (topul este in insemnarea anterioara), iar in aceasta seara veti mai auzi inca odata piesa in mixul meu de la Partydul KissFM :)

Ok, ziceam ca va spun cate ceva despre ei :P I-am contactat pe youtube si iata ce am aflat direct de la ei:

“Cats Love Dogs” este un proiect independent, nu avem nici un fel de contract cu vreo casa de productie in momentul de fata.

Trupa CLD este compusa din 3 membri Central DJ – BabySwamy – Felix. Toti trei suntem din Romania – mai putin dansatorii cu care am colaborat si apar in clipul “Zupper” – toti fiind din UK. Proiectul a fost conceput anul trecut in luna Noiembrie – iar piesa “Zupper” s-a nascut in Decembrie spre final, moment in care ne-am decis sa facem un clip. Initial nu am avut in cap realizarea lui la Londra – dar odata cu mini vacanta programata in Februarie – am profitat de ocazie si am transformat-o intr-una dintre cele mai frumoase experiente. Clipul este regizat de Mihai Ogasanu, respectiv Central DJ – si a fost realizat impreuna cu o echipa de filmare din UK.

In momentul de fata lucram la realizarea albumului Cats Love Dogs – si pregatim conceptul unui nou videoclip zzzurpriza.

Stilul muzical abordat este – Electro-Funky-House cu influente UK Garage. Mesajul Cats Love Dogs este: Free your mind and be HAPPY !

Sambata viitoare, daca vreti si daca va place, s-ar putea sa-i invitam la emisiune :P Ce ziceti ?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • brindushi 17 May 2008, 21:46

  Oooh, da…ca s-au lansat asa de misteriosi incat multa lumea s-a framantat sa afle cine e in spatele proiectului si de ce atata mister…o strategie buna (probabil, pentru ca a incitat discutii pe marginea piesei vreme indelungata) si un stil fresh…sa auzim de ei si pe viitor :D

 • Andreea 17 May 2008, 21:48

  Eu zik sai invitati

  Andreeas last blog post..Gând despre viață

 • Alexandra 18 May 2008, 13:05

  Zupper ! ;)

 • A.I. 18 May 2008, 18:28

  ar fi misto…desi mai mult ca sigur nu o sa fiu in fata calc sa vad si eu :(

 • -sLv- 23 May 2008, 00:00

  Ar fi zuuuperrr.. o sa fie fain.. ii asteptam ku drag >:D<

 • FunInTheSun 24 May 2008, 08:49

  Si … ii auzim azi ? :)

  Ultima insemnare a lui FunInTheSun este.. Rainbow says " CHEESE " !

 • Adrian 20 July 2008, 16:27

  Dragut cantec! Aparitii la tv ceva?

 • ioana 16 April 2009, 13:01

  buna 2 all … am aflat de la unu dintre cei 3 membrii de la Cats Love Dogs ca duminica aceasta ii putem vedea la emisiunea “Duminica in familie” – editie speciala de Paste – de la Antena 1 :-D

Post a comment