welche kryptowährung sollte man kaufen kryptowährung monero kurs best cryptocurrency quotes kryptowährung rang cryptocurrency volume meaning buy nano cryptocurrency

Dusmanii lor

Toti manelistii au si folosesc expresia asta “pentru toti dusmanii mei” =)) si odata cu ea vin si cateva intrebari existantiale :))

 1. Oamenii astia chiar au dusmani sau treaba asta e doar o expresie spusa asa, ca sa para ei mai bazati ca au dusmani ?
 2. Daca manelistii se zice ca-s veseli, haiosi, oameni de viatza, etc, de ce naiba au dusmani ?
 3. De ce toate dedicatiile lor merg si catre dusmani ? Vor sa-i cinsteasca, sa le arate ca ei sunt peste dusmani sau ??

Se stieeeeee !!! =))

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

5 Comments

 1. poate prin melodie si dedicatie vor sa ii informeze pe dusmani ca stiu de ei. sa nu zica mai incolo, odata cu evolutia genului si altele.

  bagatares last blog post..fotbal, burta, bere

 2. fara numar fara numar:P

  cipocs last blog post..gagica zilei 13.05

 3. A.I. says:

  in toate manelele e vorba numai de bani, avere, femei si cat de tari sunt ei (manelistii) – asa ca expresia “pentru toti dusmanii mei” trebuie mai degraba citita “sa moara de ciuda dusmanii mei ca eu am si ei nu au si sa curga banii fara numar pentru mine in timp ce ei stau cu degetul infipt intr-un loc stramt” :))…da’ nu mai da bine la rima :))

 4. Evident că au duşmani, tu eşti unul dintre ei :) Dincolo de asta, presupunînd că nu la genul ăsta de duşmani te referi, gîndeşte-te că mediul lor natural (al maneliştilor) este unul bazat pe conflict sau smardoială, cred că am scris corect :)

 5. A.I. says:

  enemy at the gates =))

  In vreme ce masele de cocalari ai armatelor de manelisti ies in strada, iar lumea asteapta cu teama sfarsitul Miss Piranda 2008, John Popescu, vestitul rocker de duzina, isi pandeste dusmanii unul cate unul. Totusi, faima sa il impinge intr-un duel cu cel mai bun tambalagiu manelist, Gheorghita de la Poplaca din Deal, cei doi gasindu-se antrenati intr-o lupta cu caracter personal, in timp ce in jurul lor au loc batalii grandioase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *