Top

Concurs idiot

Reclama la radio: “intra pe apropierefaralimite.ro si poti castiga un bilet vip la concertul Kilye”. Zis si facut. Intru, ma inscriu si vad concursul. Am 5 intrebari. Nu sunt intrabari de cultura generala, ci trebuie sa bifez ce-mi place mie, dupa care siteul decide automat daca am castigat sau nu.

Daca n-ati intrat pe site, iata cum arata concursul

Ok, n-am castigat biletul, dar zic totusi sa citesc regulamentul concursului sa vad care-i treaba defapt si pe ce criteriu n-am castigat.

Participantii vor fi anuntati pe site imediat dupa finalizarea procedurii de inscriere la promotie daca sunt sau nu castigatori ai premiilor. Premiile vor fi alocate in sistem “instant win” in functie de momentul de inscriere la concurs.

Deci e o porcarie random. Am notat. Eh, eu pan` la urma n-am pierdut decat 2-3 minute cu siteul lor, ei au castigat un vizitator si reclama pe blogul meu, iar eu n-am castigat decat putina experienta si inca o insemnare idioata pe blog :D Fun, nu ?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • A.I. 14 May 2008, 18:18

  oare cati de aici or sa intre si acolo, sa castige un bilet ? :D

 • Ale 14 May 2008, 18:26

  Au mai castigat un utilizator :) din reclama facuta de tine, iar eu, cum ma asteptam, n`am castigat, dar ei ma invita “sa iti gasesti pereceha”

  Ales last blog post..Pitzipoanca se intoarce

 • movieaddicted 14 May 2008, 19:33

  eu am castigat :))))))

 • movieaddicted 14 May 2008, 19:42

  serios, cel putin asa scrie… :)) vedem daca o sa si sune sa confirme ;)

 • movieaddicted 14 May 2008, 20:03

  merci Oliver :)

 • florin 14 May 2008, 23:12

  Oliver, mai citeste ce ai copiat din regulament. nu prea are nimic random in ea – mecanica. daca vrei mai multe informatii da-mi un mail si iti explic de ce.

 • cipoc 15 May 2008, 09:32

  n`au nici un doamne intrebarile alea

  cipocs last blog post..gagica zilei 13.05

 • RedBloodedFaerie 15 May 2008, 22:14

  s-au afisat castigatorii :) am incercat si eu sa ma inscriu aseara, dar nu m-au primit nenorocitii. nu stiu ce avea, dar nu voia neam!

  RedBloodedFaeries last blog post..Politisti fara pata

Post a comment