Reclame

Reclame la radio, la tv, pe strada, in cluburi, peste tot gasim reclame. Multa lume le ignora si e deranjata de reclame, dar totusi daca reclamele nu si-ar avea efectul ele probabil n-ar mai exista.

Va intreb eu acum pe voi: v-a atras vreodata o reclama, v-a facut o reclama sa cumparati un produs, sau sa va doriti un produs foarte mult? Daca raspunsul e “da”, poate va aduceti aminte si ce fel de reclama era si ce v-a atras la ea. Hit me with comments !

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

11 Comments

 1. Da,da :D Eu am cumparat Pronto pamatuf (chestie care sterge praful) pentru ca am vazut o reclama draguta cu un catelus si pamatuful ala pufos semana cu cutu cica…

  Kittutzas last blog post..Poze

 2. Ani says:

  Nu prea sunt reclame care sa te convinga sa cumperi un produs… doar pentru ca “asa zicea tanti la televizor”. Eu cred ca de fapt ele… ne ajuta sa alegem din toate sortimentele de pe rafturi…

 3. Problema este ca target-ul e ales aiurea si reclamele nu sunt legate de ceea ce a fost inainte si ce va fi dupa. La noi sunt puse toate gramada. Eu ma mai uit la TV pe net(la ABC, ESPN, KCAL) si acolo reclamele sunt legate ori de ce este la TV atunci(gen film, meci de hockey etc) ori vizeaza un lucru de care este interesat mai toata lumea. In fine, noi avem piata de advertising de 15 ani, nu de 100 ca altii, si se vede.

  Eh, as putea sa aberez mai mult, dar mi-e lene. :)

 4. says:

  Da, sunt foarte multe reclame care m-au atras sa cumpar produsul. De curand, Schweppes de Mandarin, produsele lu’ Matache Macelaru’ si altele..

  Andus last blog post..Cate ceva despre parfumuri

 5. says:

  @Andu: Trebuie sa recunosc ca in C-ta de 1 mai am vazut pentru prima data noul Schweppes, nu i-am vazut reclama, dar am vazut ca e produs nou, l-am cumparat, nu prea mi-a placut, dar din grupul nostru de 8 persoane tot am gasit una careia sa-i fac cadou cat mai ramasese din sticla de 0.5 ;)

  @Sergiu: ai dreptate Sergiu, noi mai avem de invatzat. Oricum la noi cred ca prinde si se vinde bine reclama mascata, solo spoturile, adica acele reclame care intrerup dintr-o data filmele sau meciurile de la tv si reclamele bine gandite, facute cu cap.

  @Ani: de acord, dar pan` la urma reclamele creeaza brandul, de asta cumparam noi Persil, Ariel, Whiskas, Cocolino si altele.

  @Kittutza: haha, vreau si eu =))

 6. @Kittutza: :) si eu am pus-o pe maicamea sa-mi cumpere pamatuf sa am si eu la bucuresti

  redd’s am cumparat insa cu gandul de a testa nu de a-mi face o obisnuita. iarasi .. cand au aparut reclamele cu unirea (eram in liceu) imitam reclamele si am cumparat odata .. tot pentru a testa; am vazut ieri pe un tip care cumpara cavad’oro – reclama cu niste tarani (si-a atins target-ul)

  bimuss last blog post..In a VII-a zi din mai

 7. Iulya says:

  Schweppes de Mandarine am cumparat si e ORIBIL.
  Acum vreau sa i`au Delaco[cascaval].Chiar imi place reclama:).Oarecum.

 8. says:

  Da, e oribil. Dar daca nu ati fi incercat cu siguranta nu ati fi stiut.
  Astazi am vazut si cea mai ciudatat reclama rutiera. Pe o pancarta mare scria “Ce faci pe 31 mai?” si curios din fire, m-am uitat si partea cealalta, scria la fel. La naiba, ce se intampla pe 31?

  Acelasi copil curios,
  Andu.

  PS: Era sa fac un mic accident din cauza reclamei…

  Andus last blog post..Cate ceva despre parfumuri

 9. brindushi says:

  Ultimele doua reclame de la Vodafone (cea cu tipa si tipu care danseaza -> e foarte bine coroborata cu presa scrisa, afisele din oras si spoturile de la TV )si cea cu tipa in pardesiu rosu care danseaza si face niste pasi (asta mi-a atrasa atentia mai mult datorita melodiei de fundal – Regina Spector- Hotel Song :P)…sunt multe reclame cu impact si pe tv si prin oras … Desi nu-s in domeniu as putea sa comentez reclame la nesfarsit…atat mai spun…marmota nu mai inveleste ciocolata in staniol :(

 10. Sunt reclame faine, dar pana acuma n-am cumparat nimic doar din cauza reclamelor.

 11. Reclama Napolact, aia la sana cu miere si alune de padure m-a determinat sa incerc noul lor produs. Daca nu ar fi fost reclama, nu as fi stiut ca exista sana cu alune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *