Top

Sunwaves (ultima zi)

Eheeei, am revenit acasa, in Bucuresti ;) S-a incheiat mini-vacantza asta de Pasti + 1 mai, vacanta care nici macar nu stiu exact cum a inceput ;)) Imi aduc cu greu aminte doar ce s-a mai intamplat in ultimele 4 zile pe care le-am petrecut in Constanta si Mamaia.

Per total a fost misto ;) Aseara am fost la Sunwaves, unde initial m-am enevat pentru ca am dat 70 de lei la intrare, pentru ca eu am fost un mare cretin si am luat-o pe jos crezand ca distanta e mica, in loc sa ma sui in taxi cu ceilalti, si am ajuns la 00:02 si n-am mai dat 50 de lei, ci 70 :( M-am mai enervat pentru ca era multa aglomeratie, oameni cu fetze sictirite, la garderoba s-a stat 30-40 de minte, samd :(

[Nervi]

Da, sunt foarte enervanti oamenii aia pe care-i vezi ca stau, beau si se uita imprejur cu fetzele alea sictirite. Fratilor, de ce naiba mai veniti la evenimente, ca sa comentati si sa criticati, sa va enervati ?? Scopul petrecerilor este ca oamenii sa se distrezeee !!

[/gata cu nervii]

Sa revenim ..

Pe la ora 2, grupul nostru s-a imputinat asa ca am iesit pana afara unde ploua destul de tare. Ne-am dus pana la Kudos, acolo era frig, dar erau si ceva oameni care dansau in fata pupitrului. La Kudos punea colegul G.I.C. impreuna cu Negru, pe care l-am vazut acolo si pe la 6 dimineatza. In spate la Kudos am gasit si o toaleta infecta, dupa care am revenit inapoi la Sunwaves. Cand am reintrat la Sunwaves ne-au taiat bratarile, ca sa nu mai putem iesi/intra a doua oara – fata de kkt !!

Am ramas eu, D3vilgirl si Andee, am stat din nou la garderoba vreo 20 de minute. Vedeam ca tipul de acolo tot vorbea cu fiecare in parte si nu intelegeam ce se intampla. Interesant era ca cei care au fost in fata mea au plecat fara haine pe ei, deci le-au lasat cu succes la garderoba. Eu ajung, ii pun hainele pe masa si primesc replica de la el “nu mai am loc”. M-am uitat la el si am plecat. Ce am inteles de aici ? Ca el lua spaga ca sa-si faca treaba, ca sa ne puna hainele acolo. L-am injurat in gand, ne-am luat hainele in brate si am plecat spre in fatza, unde speram sa gasim o balustrada ceva de care sa ne atarnam hainele. In backstage ii zaresc pe colegii mei de la OneFM si dupa ce m-a lasat bodyguardul sa trec, am parcat hainele in spate la ei, m-am salutat cu colegii si am plecat inapoi cu mini-grupul sa dansam.

Picioarele mele erau varza, dar mi-am propus sa stau pana tarziu. La bar, unde berea era 10 lei si apa plata la 0.5 tot atata, m-am intalnit cu @gutzanu (adica m-a luat el de mana si mi-a aratat ca ma urmareste pe twitter), care habar n-am de unde ma stie sau cum m-a recunoscut (now that was really funny), dar a vazut cand am scris pe twitter ca sunt la Sunwaves si ca e de kkt :)) Mai apoi am rectificat pentru ca incepuse sa-mi placa treaba ;) Din tavan, din cauza condensului curgea apa la greu si toata lumea era uda si din cauza dansului, dar si din cauza apei de sus. Eu eram ud la picioare inca de la incept, pentru ca am alcat in toate baltile si am mai mers si prin nisip. Tenisii mei sunt praf =)) Pe la ora 4 erau deja mult mai mult oameni decat erau la ora 00 cand am intrat noi si la 5 si ceva cand am plecat erau inca foarte multi adunat acolo in cort dansand pe ritmurile lui Luciano.

M-am intalnit cu colegul Bogdan de la Prima, cu Oli Brezoianu de la MagicFM si cu Alexandra Chihaia de la stirile matinale de la Kiss si cu grupul de fete vesele de la Focsani ;)
In concluzie m-am simtit bine, am fost rupt de oboseala la 6 cand m-am bagat in pat dar nu am regretat ;) Si lui D3vilgirl i-a placut, dar si lui Andee care a dansat incontinuu pana cand am plecat :D

Urmeaza un post in care voi pune si poze si filmulete, toate din ultimele 4 zile petrecute pe litoralul romanesc ;) It’s good to be home !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • andee 4 May 2008, 20:11

  a iesit foarte tare! pacat ca n-am avut si noi ochelari d soare la snwvs :( m-am simtit prost printre toti pustii aia d 15-16 ani cu ochelari d soare…

 • d3vilgirl 4 May 2008, 23:01

  da mah… am uitat eu sa-mi iau ochelarii de soare :)) eh.. ne-am distrat oricum :D

  d3vilgirls last blog post..Party people

 • RainyDay 5 May 2008, 08:39

  Welcome back!! :D

Post a comment