Top

Invierea la Timisoara

Aseara am fost cu lumea la inviere si am constatat ca evenimentul asta a fost mega fitza week-end-ului :) O gramada de oameni in centrul Timisoarei, mult venitzi acolo doar ca sa faca prezenta si ca sa ia lumina, pentru ca asa se face, nu pentru ca ar avea pentru ei vreo insemnatate evenimentul asta.

Toata lumea imbracata la 4 ace, costume, fuste, manele, fitze, iar fitze, emo kids, houseri, curve, pesti, manelisti, pitzipoance, toata lumea !

Am facut si un filmuletz, il puteti vedea mai jos, iar chiar daca nu veti intelege mare lucru din el in afara miilor de oameni din centru, merita dupa ce-l vedeti sa cititi si acest articol de pe blogul lui Cabral !

[youtube OGjxop2HVAw 415 347]

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Coral 27 April 2008, 13:21

    Asa a fost si la noi in centru…plin de pitzipoance si cocalari..data viitoare ma duc la manastire. :)

  • corina 28 April 2008, 17:31

    hihihihi…cred ca peste tot au “defilat” aceleasi specimene: manelisti, pitzipoance la greu (imbracate de club..pe bune..sau poate chiar plecau acolo.. :-? ),mult Roz :P ,dame care si-au etalat noile costume luate de Pasti (ca deh…Craciunul si Pastele trebuie sa te gasesca in straie noi ;)) ), freze trendy,fancy :P si catziva oameni normali despre care nu ai ce sa comentezi amestecati cu babutze fericite ca au mai prins un Paste alaturi de familiile lor…in rest..multa lumina si frig :( oare la anul ce va mai fi?! sa speram intr-o ameliorare a situatiei…. :-<

Post a comment