Colinde de Pasti

Ma tot gandeam asa, de Craciun exista o gramada de cantece, colinde, pe romana, pe engleza, pe toate limbile, cantece despre brad, Cristos, Mos Craciun si despre tot ce tine de perioada respectiva ;)

Acum va intreb eu pe voi, oare de ce nu exista si colinde de pasti ?? Adica ce, pastele nu e la fel de important sau cum ?

N-am gasit, dar nici n-am cautat vreo piesa cu iepurashi sau cu oua, in schimb piesa asta este powerplayul zilei de duminica in winampu-ul meu !

Out of Office – Break Of Dawn
[youtube o34HWLnJPTM 415 347]

Happy freakin` easter !

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

5 Comments

 1. Andreea says:

  Nu stiu daca se pot spune colinde ci cntace, si da sunt astfel de cantece dar doar cele bisericesi. Altele nu stiu sa fie :P:P A bada cand eram la gradinita cantam Iepuras Coconas :)):))

  Andreeas last blog post..Sarbatori fericite

 2. prohodul..

  t3mb3s last blog post..Princess..o printesa!

 3. Paai..exista binecunoscutul “Hristos a inviat din morti c moartea pre moarte calcand…” :) Care totusi parca ,parca arata putin strain de winamp.Preferabil de ascultat la o biserica sau ceva :) Paste fericit!

  Anonimas last blog post..A fi sau a nu fi…normal

 4. myy:))just my*** says:

  bah….voi santeti prosti…dati colinde de pasti…nu viata voastra si opinia

 5. ada says:

  va rog ma poate ajuta cineva st intr-a 6-a st sefa clasei si am fost pusa de diriginte sa pun la punct toate detaliile pt serbarea de paste si daca poate cinev sa imi dea o idee despre ce sa fac mai special in afara de poezii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *