Decizii luate la nervi

De multe ori cand suntem nervosi ni se intampla sa luam decizii pe care mai apoi sa le regretam, alteori suntem mandrii ca am reusit sa luam o decizie pe care altfel nu am fi luat-o. Am impresia ca atunci cand esti nervos pe un lucru, parca gandesti mai la rece, parca esti mai constient de unele lucruri, dar uneori e posibil sa si exagerezi.

[poll=22]

Ar mai fi vreo optiune de adaugat la poll ?

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

8 Comments

 1. nicio decizie nu este buna, totdeauna va fi una superioara!

 2. Unele decizii luate la nervi sunt foarte bune,dar majoritatea nu…si de aia am votat ca majoritatea sunt proaste.

  Kittutzas last blog post..Nu citi,nu e nimic interesant

 3. alina says:

  depinde acum. la nervi eu zic adevarul in fata. am pierdut multi prieteni din cauza asta, dar daca nu au rezistat sa -mi fie alaturi in momentele dificile, nu-s prieteni adevarati:)

 4. Ar mai trebui un criteriu de selecţie: bune/proaste pe termen lung sau pe termen scurt. De multe ori se produce o modificare radicală a calităţii. În timp, deciziile bune pe moment se dovedesc a fi fost de fapt proaste. Şi viceversa :)

 5. RainyDay says:

  In cazul meu TOATE deciziile luate la nervi au fost proaste. Si de pe urma unora mai suport si acum consecintele…
  Deci, sfatul meu e sa nu luati nicio hotarare importanta in conditiile in care va vine sa luati la bataie pe cineva instant. Asteptati pana va calmati, si in mod sigur, veti vedea lucrurile intr-o lumina ceva mai buna.

 6. movieaddicted says:

  RainyDay cum zici tu e perfect, dar daca mai esti si impulsiv (berbec…) iei cele mai proaste hotarari din lume pentru ca nu te gandesti inainte sa spui ceva cand esti nervos. Si asta se intampla f des (cel putin in cazul meu) :(
  Votez toate sunt proaste!

 7. Ana says:

  Tu, dragul meu Oli, ai ajuns la vreo concluzie? :P

 8. @Ana: ma uit in trecut si am decizii luate la nervi de care ma bucur, dar recent am luat si decizii proaste la nervi si am ajuns sa le regret si colegul @danmesser are mare dreptate in ce spunea mai sus ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *