Multumesc Earth Day

Ieri, ca tot a fost ziua pamantului, am scris un articol care avea ca titlul “Earth Day si iarba”, articolul nu a avut nicio legatura cu ziua pamantului, dar continea un clip haios cu un tip de la Deko ce vorbea despre .. iarba =))

De ce-i multumesc eu Earth Day ? Pentru ca ieri am avut record de vizitatori, pentru ca oamenii au cautat “earth day” pe google si au ajuns la mine, nu stiu cum =))

Ieri, 22 aprilie, conform trafic.ro am avut 707 vizitatori, conform gtop 548 si conform eXTReMe Tracking 790 vizitatori, toti unici ! Acum nu stiu in care dintre aceste 3 servicii sa am incredere, ideea e ca daca fac o medie ies la 681 de vizitatori pentru ziua de ieri, lucru care sincer ma bucura :D

Tot ieri, mai pe seara, am urmat un sfat de la Jimmy, care-mi spunea sa pun 10 postari / pagina si asta am si facut, dar ca sa se incarce si pagina mai repede am pus chestia aia cu “citeste mai departe” si atunci daca pe cineva intereseaza da sa citeasca mai departe, daca nu nu :D Doar cel mai recent scris articol am sa-l las intreg, in rest, cand ajunge al doilea il pun cu “citeste mai departe” :)

Voi ce ziceti, am procedat bine sau ma injurati ca trebuie sa dati click pe fiecare articol daca vreti sa-l cititi ? Eu sunt multumit ca se incarca pagina mai repede.

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

10 Comments

 1. Blue says:

  Ghei rau faza asta cu “citeste mai departe”. Ti se incarca tie pagina mai repede da’ citesc eu mai greu si de multe ori am tendinta sa ma plictisesc repede daca nu mi se da mura-n-gura (si nu cred ca sunt singurul).

 2. @Blue: ok, am notat ;) oare daca las primele 5 articole intregi si celelalte 5 le pun cu “citeste mai departe” e ok ?

 3. Blue says:

  parerea lu’ je…….. daca poti, lasa articolele de pe ultima zi(sau ultimele 2 zile) “deschise” si restul cu porcaria aia de “citeste mai departe”. Pentru ca ai zile cand faci mai mult de 5 comment-uri si e mai usor ca seara sa ti le citeasca cineva pe toate odata decat sa “click, open, click, open, click…”. Nu stiu daca m-am facut inteles, mi-e somn. :P G’night!

 4. @Blue: te-ai facut foarte inteles ;) Multumesc frumos de sfat !

 5. Schumi says:

  E lucru bun sau nu c-ai avut atatia cititori?
  Ah, si io oricum dau clicuri pe posturi in general, sa vad commenturile, asa ca schimbarea nu schimba nimic as far as I’m concerned.

 6. Bjorker says:

  :)

  Bjorkers last blog post..Shout Out Louds – Şifonat, prin viaţă…

 7. Oli, cred ca ai vrut trafic, de aceea ai facut chestia cu Earth Day :)) Fa una si cu “Urari de Pasti” :))
  Serios acum, cred ca forma de articol cu “Citeste mai departe” e OK pentru articolele mai vechi, dar cele noi le-ai putea lasa complete. Mai ales ca, de obicei, nu scrii posturi foarte lungi.

  Adrian O.s last blog post..O stare

 8. Eu nici nu stiam ca a fost Earth day… Ce or fi zis strainii… Ce kkt de blog are si asta, nu are nici o legatura asta cu Earth day. :)) Pfoa, am test intr-o ora si nu stiu nimic. Sper sa pot copia… again.

 9. @Sergiu: =)) Baftaaaa !

  @Schumi: normal ca-i bine @Adrian O.: merci de idee ;)

 10. Schumi says:

  Imi imaginam eu, dar nu pricep de ce. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *