Top

Capra Vecinului

In seara asta, de la ora 20, pe PrimaTV debuteaza inca o emisiune cu balacareala maxima cu Ernest !

Nu putine sunt cazurile in care traiul in comun, si aici ne referim strict la vecini, devine un adevarat calvar pentru multi dintre noi. Fie ca a parcat pe locul altuia, fie ca i-a inundat apartamentul, sau ca asculta muzica la maxim ori ca a lasat usa de la intrarea in bloc deschisa, sunt doar cateva dintre motivele care provoaca o serie de scandaluri intre vecini.

Vecinii, si nenumaratele lor probleme, sunt protagonistii noului reality-show de la Prima TV.

Contactat de una dintre partile implicate in scandal, Ernest, impreuna cu doi negociatori specializati in medierea conflictelor interumane, va incerca sa readuca pacea in comunitatile restranse. El va sta de vorba cu fiecare persoana implicata in scandal, pentru ca la final, impreuna cu cei doi specialisti, sa gaseasca solutii viabile, menite sa „dezamorseze” conflictul aparut intre vecini.

Precum spuneam, o noua emisiune cu balacareala, dar cred ca o sa fie ceva mai soft decat Tradati in Dragoste ! Sa va uitati si sa-mi spuneti parerea :D Diseara de la ora 20 pe Prima !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • bimus 21 April 2008, 17:58

  vorba aia : asta vrea romanul!
  dar chiar asa e?
  si la tv?

 • bimus 21 April 2008, 19:56

  atunci .. :) succes (trebuie sa inceapa in 4 minute)

  bimuss last blog post..bimus videolog (trailer)

 • danmesser 22 April 2008, 03:07

  Bălăcăreală maximă… nici că puteai să exprimi mai sugestiv, la asta ne pricepem cel mai bine :D
  În altă ordine de idei, am o chestie care mă apasă de cînd am intrat la tine aici şi mi-au fugit ochii pe lista de vechituri superbe de la eOk: zi-i lu’ amicu’ Florin că Margareta e Pâslaru, nu Prâslaru… :) Bănuiesc că tu n-ai nici o implicare aici :)

  danmessers last blog post..Bad weather

 • marian 12 May 2008, 21:41

  12 mai 2008

  Ar trebui ori vacile sa poarte pampersi ori sa umble taranul (proprietarul) cu lopatica si maturica (si sacul) dupa el sa adune baliga.Sau inca o varianta:cucoana psiholoaga si domnul expert in negocieri sa faca treaba asta.Pentru ca am vazut ca tinea cu vacaru’ betiv.Ca ala era tacut si nu vorbea pentru ca era baut si credea ca numai el are dreptate ca ulita era comunala si toata lumea are voie sa se “otraveasca” pe unde se nimereste si ALTUL este OBLIGAT sa ADUNE BALIGA altuia.Sau PRIMARUL sa o adune!De ce nu da primaria o lege locala (sau cum i s-o fi spunind) ca sa duca lumea animalele pe izlaz in afara satului si care NU FACE ASTA sau NU VREA sa primeasca o AMENDA USTURATOARE pe care sa NU o poata uita si sa se conformeze ca doar avem pretentia ca am intrat in Uniunea Europeana!De ce numai la oras este obligat omul care iese la plimbare cu animalul personal sa adune rahatii patrupedului si la tara NU? Comunele si satele patriei noastre prea iubite NU FAC SI ELE PARTE din UE???

  Si inca ceva: doamna psiholoaga crede ca la tara lumea trebuie sa suporte mirosurile altora care NU STIU sa FACA CURAT in cocina la animale.Ea crede ca daca omul sta la tara trebuie sa-si umfle plaminii cu mirosurile irespirabile ca dupa cum bine isi aducea aminte ea cind era copil mic (si zicea ca a copilarit la tara)pe atunci asa era bine,frumos si o deosebita incintare sa-ti umfli plaminii cu asa ceva.Spuneti-i persoanei ca si lumea la tara a mai evoluat (UNII) si ca Raposatu’ i-a trimis pe multi tarani la oras si la facultati ca sa nu ramina taranu’ prost si neemancipat.Altfel ar fi trebuit ca el(taranul)sa stea la tara 1000 de ani cu nasul in baliga altuia.CRED SIGUR ca omul acela TREBUIA sa APELEZE la GARDA DE MEDIU si SANEPID!

Post a comment