Top

Inainte de culcare

DSC03830 

Si acum ca am pus poza mai sus pot sa ma apuc sa si scriu :)) In seara asta m-am gandit initial ca o sa mai ies prin oras, ca o sa mai fac o mica plimbare inainte de culcare si am bagat la burta mea cea mare 4 felii de paine toast cu gem ;) Din pacate plimbarea nu s-a mai intamplat, dar am ramas in casa, cu degetele pe tastatura, am facut lectura de seara pe bloguri, am ascultat radio si Jimmy mi-a recomandat Windows Live Writer :)

WLW este un programel stand-alone cu care poti sa postezi direct pe blog, acum incerc sa vad cum o sa arate poza de mai sus, ma mai uit pe unde vin tag-urile, categoriile etc etc :D Imi place cum arata si parca e mai dragutz :D

Nu stiu daca stiati sau daca sunteti fani, dar astazi a aparut un nou episod din Desperate Housewifes asa ca o sa caut butonul de publish, opresc muzica, ma bag in pat si dau play episodului :D

O seara faina sa aveti si La Multi Ani anticipat colegilor de la ProFM care fac 15 ani si celor de la Vodafone care fac 11 !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • marian 14 April 2008, 23:10

  hai ca tot nu am inteles faza cu WLW…

  marian’s last blog post..despre presa

 • Jimmy 14 April 2008, 23:14

  WLW este un program care simuleaza admin panel-ul de la WordPress. Nu mai trebuie sa intri pe blog ca sa postezi. O faci cu ajutorul programului!

  Ma bucur OLiX ca te-am convertit la WLW!

  Jimmy’s last blog post..Ploua?

 • brindushi 14 April 2008, 23:24

  Desperate Housewives…sa nu-mi zici ca te uiti ;)) bine ca mi-ai amintit…de-acum pe maine :X

 • CaTa 16 April 2008, 10:33

  si mie mi se pare ca WLW este un tool destul de dragut, foarte la indemana si usor de folosit pentru postare. nice choice :)

  CaTa’s last blog post..VAND KIT XENON AUTO PENTRU ORICE TIP DE MASINA H1,H3,H4,H7,H8, ETC

Post a comment