Busy monday

Daca in week-end am cam lenevit, ziua de luni a inceput pentru mine la 9:03 cand m-a trezit telefonul pe care ma suna o colega de la job sa-mi spuna ca nu merge netul. La naiba ! Era 9:03, la ora asta trebuia sa fiu de 3 minute la job deja !! Inchid conversatia, ma uit la ambele telefoane, vad ca reminderele au sunat la 7:00, dar se pare ca nu le-am auzit. Ma uit langa pat, erau niste haine ramase aruncate acolo inca de aseara, le pun rapid pe mine, ma spal pe dinti si ies pe usa.

La 9:12 eram deja in fuga, in fata blocului si sunam colegii de la job sa vad daca pot rezolva treaba cu internetul prin telefon si atunci am aflat ca nu era chiar asa grav, la majoritatea colegilor functionandu-le internetul.

10:03 cumpar un sandwish de langa metrou, ajung la birou, fac verificari, dau restarturi, stric/repar chestii si acum, la ora 14 fara ceva incep sa se linisteasca apele.

A fost dimineatza de luni !

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

9 Comments

 1. Si a fost doar o dimineata…

  JimmY’s last blog post..Reclame pe bloguri

 2. marian says:

  si eu am reactionat foarte tare dimineata , defapt … nu am reactionat :D trebuia sa sune telefonul la ora 6:30 dimineata insa nu a mai sunat , sau … nu l-am auzit eu … nu sunt foarte sigur ce s-a intamplat da stiu ca m-am trezit pe la 8 si ceva … si la 9:30 am ajuns la scoala, intotdeauna e greu in dimineata de luni

  marian’s last blog post..o nelamurire ?

 3. Victor says:

  Acum e ora 16:00 şi eu acum m-am trezit, după vreo 12 ore de somn? O fi bine, o fi rău?

  Victor’s last blog post..Fără titlu

 4. @Victor: huoooooooo :))

 5. Victor says:

  Lasă-mă, nene!
  Măcar atâta să-mi permit, după (aproape) un an de muncit din greu.

  Acum cred că mă întorc la somn.

  Victor’s last blog post..Fără titlu

 6. Numai dimineata de luni e grea, apoi iti inti in ritmul de “saptamana de lucru”. Mai greu e sa ma decuplez de pe modul work, asa ca sambata ma trezesc pe la 8. Si mi-e o ciuda…:)

  Adrian O.’s last blog post..Filme

 7. brindushi says:

  Olix…asa incepi saptamana? cu un mic sandvis de la metrou ? ;;) Si eu am inceput saptamana cu stat peste program…s-a intors sefa din spital ;))

 8. @brindushi: din fericire da, asa am inceput-o, defapt era un sandwish Foccacia :D si mi-a prins foarte bine de dimineatza, mai ales ca in ultima vreme n-am mancat de dimineatza :( si la pranz am mancat la cantina, iar acum pe seara mi-am propus sa nu mai bag nimic in mine..

 9. alinonima ;)) says:

  wow, asa rapid esti?la 9:03 trezit si la si 12 si imbracat si spalat pe dinti…sa inteleg ca si liftul era stricat, deci ai coborat lejer cele 10 etaje, pe scari :))) sau ai ales varianta mai simpla, pe geam?? si se mai plange lumea k nu inveti nik in armata =))) uofff saracutul da ai obosit nu gluma, daca abia la ora 2 ai rezolvat toate problemele:)))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *