Top

Born to be wild !

Da play piesei si apoi pune-te pe citit ;)

Jukebox – Long Train Running

E ora 4 si ceva dimineatza, tocmai m-am intors de la cantarea Jukebox din clubul Coyote. De data asta am stat de la primul act pana la ultima piesa ! Au fost si 2 invitati speciali, un francez si un tip din California. A fost superb !! Mai vreau !! Imi place sa ascult muzica rock live, piese cunoscute, imi place si apreciez maxim o formatie care stie sa cante niste coveruri asa cum trebuie !

Si de ce e mai misto sa merg la o cantare a unei formatii care face coveruri decat la o oricare alta formatie? Pentru ca ai sansa sa asculti mult mai multe piese cunoscute, sa dansezi si sa tipi pe ele si ai sansa sa te distrezi excelent !

Am fost pana acum la 3 asftel de cantari, prima a fost acum cateva saptamani bune, tot la Coyote, la Marius Popa’s Band, apoi la petrecerea MagicFM i-am prins pe cei de la Marfar si astazi Jukebox ;)

Repet ! Mai vreau !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • alinonima ;)) 12 April 2008, 08:46

  si pe noi nu ne-ai luat:(((( eeee, las ca ma apuc si io de cantaceala ;)) vai si amar de oglinda vecinului costiCA CAnd ( greseala tehnica, a se face abstractie, e prea devreme) o sa fac pasul decisiv …si drept rasplata, nici autograf nu primesti :-J:))))

 • bimus 12 April 2008, 13:10

  si eu am fost la marfar .. a fost super .. bine nu spun asta doar pentru ca vali e colegul meu :) ci spun ca a fost o super atmosfera

 • alinonima ;)) 12 April 2008, 13:12

  m-a prins radarul asa de dimineata, fugaream somnul:))) poi cum sa dorm knd stiam ca ai constiinta incarcata ca nu ne-ai luat? aaa, ca sa lamurim…noi…is 2 in 1:)))

 • bimus 12 April 2008, 13:14

  cel de la tobe

  bimus’s last blog post..Aceiasi Mãrie cu altã pãlãrie

Post a comment