Top

Au incurcat tzevile

Era dimineatza si ma duc si eu ca tot omul in baie sa fac un dush ;) Deschid apa calda care era rece ca de obicei si o las sa curga in speranta ca se va incalzi in cateva minute. Dupa vreo 20 de minute ma duc sa verific si constat ca era fierbinte rau de tot :D Excelent !

Ma bag la dush si incerc sa potrivesc apa sa nu fie chiar atat de fierbinte si mut parghia aia catre apa rece din ce in ce mai mult pana ajung cu apa rece la maxi, dar la mine curgea tot apa clocotita :)) Constat astfel ca timp de vreo 10-15 minute pe teava mea de apa rece am primit apa fierbinte ! COOL MAN =))

Oare restantierii stiu de chestia asta ?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • alinonima ;)) 12 April 2008, 13:30

  numai paguba sa faci, stii:)))) makar de umpleai si u cateva bidoane si le puneai la pastrat,in frigider( k sa nu expire:-J )…aveai dovada vie si te duceai la administratora:))) daca nu s-a oprit apa si nici nu ai ramas cu samponul pe cap, tot degeaba…sau mai ai ceva de marturisit?=))))))

 • Adrian O. 12 April 2008, 14:45

  Daca stiau restantierii, lasau repede apa in vana, sa faca baie, iar tie nu cred ca iti mai curgea apa:) Asa ca nu au stiut.

  Adrian O.’s last blog post..Nu inteleg

 • marian 12 April 2008, 15:00

  si pana la urma ai facut baie cu apa clocotita ? sau si-a revenit ?

  marian’s last blog post..?cea mai calduroasa zi din acest an?

 • nashu_mare 12 April 2008, 17:59

  Asta pentru ca apa rece nu avea presiune. Cineva de la tine din bloc le amesteca la fel ca tine asa ca a bagat apa calda pe teava de apa rece.

  nashu_mare’s last blog post..?

Post a comment