Top

Saptamana trecuta o gramada de oameni s-au enervat probabil din cauza summitului, in unele zone traficul a fost blocat, Romania a cheltuit o gramada de bani pentru toata treaba asta, o gramada de porcarii inutile etc.

In seara asta a sosit momentul sa radem pe seama summitului si a intamplarilor petrecute saptamana trecuta. Nu stiu daca ati observat sau nu, dar la tv au fost o gramadaaaaa de gafe cu aceasta ocazie, o gramada de balbe si o alta gramada de intamplari hazlii.

Carcotasii au adunat toate intamplarile si gafele din timpul summitului pe seama carora o sa radem cu lacrimi diseara ! Il mai avem si pe Hrubaru care o viziteaza pe fata cu afrodiciacele, Dezbracatu` care merge la un workshop de dansuri latino, o sceneta cu … summitul desigur, un top ridinica bestiaaal si un final .. on ice ! Da, la finalul emisiunii sunt invitati violonistul Edvin Marton, castigator al premiilor “Vioara de Aur” si Emmy, patinatorul medaliat olimpic Evgheni Plushenko si fosta campioana europeana la patinaj artistic, Surya Bonaly !

Kings On Ice la Cronica Carcotasilor

(poza facuta cu telefonul, ca aparat foto n-aveam)

Enjoy Croica Carcotasilor diseara de la ora 20 fara ceva .. la PrimaTV !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • web2002 9 April 2008, 10:04

  Se transmite si pe internet?

 • Kittutza 9 April 2008, 13:01

  De-abia astept :X

  Kittutza’s last blog post..Greva taximetristilor

 • K.ro 9 April 2008, 17:45

  cu dezbracatu e caterink mare..in ultimul timp am inceput sa ma uit doar pentru fazele lui ..

  K.ro’s last blog post..Elephant Man – Let’s Get Physical 2008

 • Guitz 9 April 2008, 22:10

  ce super a fost emisiunea, am rasssssss=))

  Guitz’s last blog post..Card pentru alocatii

 • sanda monica 13 April 2008, 17:49

  va rog..schimbat fetele sa fie baiet..k mi se face rau knd vad fetele astea sunt niste curve….nu este o emisiune klumea fara fete curve k ele…..sa va fie rusine….

 • sanda monica 13 April 2008, 18:13

  pai usor…….k numa din cur pot sa dea si sa fie cu fusta mini…dece ii emisiunea asta sa rada lumea? sau sa arate fetele cum dau din cur….

 • sanda monica 13 April 2008, 18:18

  pai nu da numa din fund pot sa dea…in lok sa danseze klumea….numa curvele dau din fund si sunt imbrakte adik mai mult dezbrakte sunt!!!!

 • sanda monica 13 April 2008, 18:22

  bine..dar emisiunea asta ii ptr ras…nu ptr fete…k dak vor barbat fete sa mearga la cltul strazi…dc sunt puse fetele astea k sa se uite barbaty dupa ele…mai ales kre au prieten sau sotye….?

 • sanda monica 13 April 2008, 18:23

  si din cauza asta aceste cupluri sa se desparta numai din cauza bebeluselor ..?

Post a comment