Top

Sa le invetze cineva

Astazi a fost ziua de reinnoit abonamentul pe metrou + tramvai, defapt cartela magica ;) Ma duc frumos, ca de fiecare data pana acum, cu cartela + cardul bancar la ghiseul de la mine din Ghencea. Ma asez in spatele unei doamne, iar in spatele meu se aseaza o fata. Imi venea sa-i spune fetei ca mai bine se duce altundeva ca la mine o sa cam dureze.

Ajung eu la rand, ii inmanez doamnei cartela + cardul bancar la care s-a uitat cam ciudat. Nu stiu ce a facut dar timp de vreo 10 minute s-a chinuit sa-mi ia banii de pe card. Cand am vazut-o ce si cum facea imi venea sa-i platesc cash.

Sincer mi-e mila de femeile astea ca nu le invatza nimeni exact ce trebuie sa faca si mai ales ca ele sunt obisnuite cu birocratzia ca inainte de `89, cu hartie si creion, nu cu calculatoare, imprimante si alte chestii hi-tech.

In fine, dupa cele 10 minute mi-a dat si cartela, mi-a luat si banii de pe card (sper ca nu mi i-a luat de mai multe ori :D), mi-a dat si chitantzele si am plecat.

Va aducetzi aminte ca am scris si acum doua luni un post cam tot pe tema asta ? Doar ca atunci eram entuziasmat ca se poate plati cu cardul si cam atat :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Adrian O. 7 April 2008, 15:40

  Eu zic sa iti verifici soldul de pe card. Doar asa, de siguranta :)

  Adrian O.’s last blog post..Figuri de ceara

 • nashu_mare 7 April 2008, 15:58

  Stiu ca sunt redundant dar verifica-l!!!

  nashu_mare’s last blog post..?

 • Miriam 7 April 2008, 17:36

  era batrana tanti de la ghiseu? Atunci e de inteles. Pana ies astea la pensie…Dar am vazut si unii tineri mai habarnishti la chestii de calculator…e adevarat ca mai putini.

 • brindushi 7 April 2008, 21:18

  ;)) nu-s numai tantili necunoscatoare ci si duduile de pe la Mall care tot zic intr-una ca nu merge aparatul pentru card, cand de fapt ele nu stiu sa-l foloseasca…le-a fost prea rusine sa ceara sa fie instruite ;))

 • Guitz 7 April 2008, 22:33

  femeia nu a auzit de card si de cod pin, ce sa-i faci asa e in RO

  Guitz’s last blog post..Leapsa – 8 lucruri despre mine

 • bimus 7 April 2008, 23:06

  eu cred ca le-a spus cineva pe repede ce au de facut .. dar se misca ele mai incet pentru ca probabil e si conexiunea la net mai nashpa .. app de batrani si netul..
  mai stiti reclamele de la emisiunea “.ro” de pe pro tv? -> GENIALE

  bimus’s last blog post..nerabdare

Post a comment