Top

17 incepe diseara

In aceasta seara de la ora 22, la PrimaTV incepe un mega-serial – 17 !

“Asa cred ca incepe orice poveste, intr-o zi pe care tu o consideri speciala. De aceea iti aduci aminte de ea si o numesti poveste. In momentul in care te uiti in jur, iti dai seama ca nimic nu este special. Oamenii isi traiesc momentul, iar orasul are acelasi ritm pe care il are in fiecare zi.
Cand te gandesti ca 18 e varsta la care devii major… cred ca 17 e probabil varsta la care dai mana cu destinul. Sau cum ar spune sotul mamei mele, 17 e varsta la care devii responsabil. Eu cred ca este varsta la care devii total liber. De aici poti face tot ce vrei!”

Didi, sfarsit de adolescenta, conturat in alb si negru… Prieteni, muzica, scoala, familie in destramare, tentatii, violenta, droguri…
La 17 ani, viata lui Didi incepe sa se schimbe. Prietenii ei capata noi dimensiuni la ciocnirea cu o alta lume, a drogurilor, iar relatia violenta dintre mama si tatal ei vitreg schimba cu totul perspectiva asupra vietii, dand un gust amar libertatii.

Diseara, de la 22:00, Didi isi traieste povestea destinului in fata noastra, cu ochii mari, larg deschisi.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Marian 23 March 2008, 12:38

  de cand am vazut prima data promo-ul mi-a placut , abia astept sa vad … mi se pare super tare si poate fi si util pentru unii parinti sa isi dea seama cam ce pot face copii lor daca nu sunt atasati de ei ;)
  mi se pare un film (e-)OK :D

  Marian’s last blog post..nu ma mai uit la fotball !!!

 • Iulya 23 March 2008, 23:14

  Am vazut serialul de azi..e..”CUL”.

 • Sma 26 March 2008, 17:03

  ba. serialu misa parut misto, problema e ca nu promoveaza pe cine trebe.promoveaza toti bosorogii si trecutii, da de tineri nu s-ocupa. nu ne intereseaza cosmina si nici ceilalti batrani!! pacat de atata munca..

Post a comment