Top

Romanii si punctualitatea

Va povesteam in insemnarea de mai jos ca azi am ramas mai mult acasa pentru ca trebuia sa platesc intretinerea si sa intreb care-i faza cu anuntul ca se instaleaza interfon in bloc.

Timp de o luna si ceva era un afis pe geamul de intrare in scara pe care scria ca la apartamentul X se colecteaza bani pentru interfon si ca acolo putem primi informatzii in sensul asta, dar doar intre anumite ore. Problema mea era ca nu ajungeam pe acasa in acel interval orar, luna a trecut si aseara la 23 si ceva cand am ajuns acasa ma trezesc cu afisul respectiv.

Initial imi propusesem sa platesc intretinerea vineri dupa-masa, dupa job, dar pentru ca a fost treaba cu interfonul am zis sa stau azi de dimineatza acasa si sa o platesc undeva intre 11 si 12. La 10:59 am iesit din casa, iar la 11:00 am fost la parter asteptand sa apara doamna administratoare sa-i inmananez bannii si sa-mi spuna si mie care-i treaba cu interfornul.

Am asteptat-o jumatate de ora si n-a aparut. M-am mai uitat inca odata la afis si scria ca joi 20 se plateste intretinerea intre 11-12. Pe afisul de pe geam scria ca interfonul se monteaza dupa ora 12.

In fine, dupa cele 30 de minute de asteptat in fatza blocului, ca boul, zici ca eram paznic sau ceva, am revenit in casa si am mai stat putin. Am coborat la 11:50, iar jos in locul unde se plateste intretinerea tot nu era nimeni. Sper ca la ora cand ajung acasa sa pot si intra in bloc si sa nu trebuiasca sa stau aiurea pe afara, sa fac iar` pe paznicul blocului.

Sper ca maine pe seara sa ma lamureasca si pe mine care-i treaba cu interfonul si s-o prind si pe tanti administratoarea sa o trag de urechi ca m-a tzinut aiurea s-o astept juma` de ora in fatza blocului.

Legat de punctualitate eu de obicei sunt extra punctual cand e vorba de chestii importante si la fel ma astept sa fie si persoanele cu care am de rezolvat acele chestii importante, altfel imi permit sa mai lenevesc si sa mai intarzi putin.

De la doamna adimnistratoare ma asteptam sa ajunga chiar cu cateva minute inainte, dar se pare ca n-a ajuns deloc.

Noi sa fim sanatosi !

Daca vrei sa fi notificat pe mail cand mai scriu cate o insemnare pe blog sau daca esti deja inscris si te-ai plictisit de blogul si de notificarile mele, poti sa-ti pui adresa de mail in casutza alaturata si sa bifezi “subscribe” sau “unsubscribe”, dupa caz ;)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • marian 20 March 2008, 15:32

  ce tare , pe cand ajungi tu acasa deseara nu o sa ai cu ce sa intrii in casa :)) si va trebuii sa suni vecinii sa iti deschida :) – ce imaginatie bogata am :P
  faza cu punctualitatea asa e , de obicei cei care lucreaza la stat nu sunt prea punctuali :| dar asta e … referitor la notificarea prin mail cand scrii tu in blog … eu sunt deja anuntat de fiecare data cand scri ceva nou :) e super si bafta pe diseara :)

  marian’s last blog post..noutati de azi

 • UnBlogger 20 March 2008, 15:44

  si (dez)avantajul de a fi roman

  UnBlogger’s last blog post..Dezamagire

 • alina 20 March 2008, 14:45

  si eu ma duc azi sa platesc intretinerea; sper ca administratorii nu s-au inteles intre ei :)

 • Hortopan 20 March 2008, 15:24

  Dezavantajul de a sta la bloc si probabil si dezavantajul ca la noi si ceasul merge in reverse :))

  Hortopan’s last blog post..Doar “messenger”

 • Kittutza 20 March 2008, 17:59

  Pe mine ma enerveaza cand am ceva de facut si stau dupa altii…ei ma intarzie pe mine,si eu pe altii.Nasol.

  Kittutza’s last blog post..Il am,si e doar al meu!

Post a comment