Top

Luni

Chiar daca mi-am propus sa ajung la job pe la ora 9, am ajuns la 10 fara ceva, din cauze de trafic nasol si tramvaie blocate, dar si din cauza de leneveala matinala prin pat ;)

Am ajuns la job asadar cu un foooarte mare somn in mine, am rezolvat niste chestii care erau pe “to do list” inca de joi, iar mai apoi, printre gandurile mele aodrmite mi-am adus aminte ca ar fi bine sa ma energizez si cu o cafea intre timp ;)

Cafeaua si-a cam facut efectul, dar de postul asta am cam uitat ca am avut o groaza de alte chestii pe cap. Am inceput sa-l scriu pe la ora 11, iar acum e 13 fara vreo 2 minute.

Mi-e foame. Vine cineva cu mine la cantina sau ma duc eu pe undeva sa-mi cumpar ceva de mancare ? Fac pariu ca si la sandwisherie e o meeega coada :( damn it ! Dar stai ! Pot sa fac comanda prin telefon !! Ia sa vedem …

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • marian 17 March 2008, 12:59

  eh , lasa ca te trezesti mai incolo :D
  dupa vreo 3 dimineti matinale te obijnuesti :D crede-ma , eu ma trezesc cand e scoala pe la ora 6:30 :P si crede-ma ca m-am obijnuit

  marian’s last blog post..e luni sau weekend ?

 • marian 17 March 2008, 16:02

  normal , ziua de luni tot timpul aduce la munca oameni somnorosi :) ca doar a fost weekend :P

  marian’s last blog post..vrei sa fi vedeta ?

 • sorenson 17 March 2008, 16:32

  vreau si eu sa pot scrie de la “job” . bagamias, scoala asta… :|

  sorenson’s last blog post..Cugetare#2

 • Guitz 17 March 2008, 20:24

  Lasa ca maine iti iei revansa:))

  Guitz’s last blog post..Prostia din Romania

 • DyannaDeea 17 March 2008, 20:52

  e totusi destul de bine la ora aia…yo cel putzin ma trezesq dimineatza la 5:30 k sa ajung la scoala:(((e grooooazniq qrede-ma…dar am inceput sa ma obisnuiesq sa fiu asa de matinala:) si u o sa te obisnuiesti,o sa vezi;)

Post a comment