Top

Bucatarul virtual

Citeam pe PcNews ca s-a inventat un joc in care poti sa faci mancare virtuala cu o consola Nintendo WII. M-am uitat la cateva inregistrari din acel joc si mi se pare ca timpul pierdut in fata televizorului jucandu-te e cam acelasi pe care l-ai pierde in bucatarie facand mancare adevarata.

Pan` la urma nu mi se pare bun la nimic jocul asta. Te “joci”, ti se face foame, in bucatarie poate n-ai nimic si atunci te mai duci si cu burta goala si gura salivand pana la magazin sa cumperi ingredientele, apoi te intorci in bucatarie si te apuci sa faci mancarea. Cand te apuci sa faci mancarea incepi sa-ti dai seama ca nu se curata cartofii chiar asa usor ca in joc, incepi sa-ti dai seama ca te mai si murdaresti pe maini si o gramada de alte chestii.

Deci.. jocul e o mare pierdere de vreme :P Dar totusi :))

[youtube 6GjnITyXZZY 415 347]

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Andrei 11 March 2008, 21:06

  O si mai mare pierdere de vreme e Sims. Acolo iti faci mancare, te speli, te duci la servici, faci si copii . Iar cand treci in viata reala descoperi ca nu mai ai butonul ala de “fast forward” si totul se complica.

  Andrei’s last blog post..Yahoo Messenger se inchide

 • Iulya 11 March 2008, 21:19

  :O fac de mancare :o

  :-j

 • Avatare 12 March 2008, 07:45

  Mai era o porcarie de joc in care trebuia sa alinti si sa legeni niste pisici. Ar mai trebui unul in care sa tai frunze la caini…

 • patrys 12 March 2008, 19:40

  olix…imi place f mult blog_ul tau e super tare:) & app vreau si yo un bucatar virtual:)…mi sa facut foame , asa k am plecat sa pap ceva…poop

Post a comment