Top

Reclama inutila

Clicknet pe Y!MessengerTocmai am vazut in fereastra cu reclame de la Yahoo! Messenger o reclama la ClickNet.

Mi se pare inutila reclama, pentru ca atata timp cat omul e deja online inseamna ca beneficiaza de un serviciu de internet deja, nu?

De ce si-ar schimba providerul actual de internet cu ClickNet, cand acesta din urma e cu sigurantza mai scump, si omul poate e deja abonat la o retea de cartier sau la un serviciu de la UPC/RDS de care chiar daca nu e foarte multumit, cu siguranta nu va renuntza la el pentru ca e doar 30-35 de lei pe luna.

Zic bine sau omit eu ceva ?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • nashu_mare 10 March 2008, 08:58

  Omiti multe. Asa toata lumea ar avea Logan.

  Un tip din vanzari. :D

  nashu_mare’s last blog post..Despre o dependenta

 • Andrei 10 March 2008, 09:40

  Omiti unele lucruri. Nu in toate orasele exista UPC/RDS sau alti provideri mari. In unele localitati mai mici ClickNet-ul este o alternativa destul de buna. Si nu e nici chiar atat de scump, am impresia ca e tot cam 30 de lei ;)

  Andrei’s last blog post..Mici in fata blocului

 • Guitz 10 March 2008, 09:43

  Omiti, ca si Andei zic si eu. Uite de ex eu am casa de vacanta la 3 kilometri de Targu Mures si acolo nu am putut sa-mi bag decat ClickNet petru ca RDS nu au vrut sa-mi bage. Tot cam pe acolo e pretul.

  Guitz’s last blog post..Optimizare – SEO

 • alina 10 March 2008, 10:21

  olix, daca esti on-line pe mess, nu e musai sa fii acasa, unde ai net de la rds/upc/retea de cartier. poate esti la un internet – caffe si vezi reclama, te duci acasa la mama si la tata si ii zici ca “VREAU NET DE LA CLICK NET”. daca nu s-ar face reclama in tara asta la absolut orice, multi ar muri de foame.

 • Hortopan 10 March 2008, 11:16

  Gresesti… Uite de exemplu eu am trecut acum cateva luni pe clicknet dupa ce am stat ceva timp intr-o retea de cartier de care nu mai eram multumit si neavand acces la alt furnizor de net si vazand din reclame ca la clicknet au niste abonamente destul de avantajoase.

  Hortopan’s last blog post..Sharp as Marbles (2008) – 1/10

 • nashu_mare 10 March 2008, 11:45

  Nici macar nu conteaza daca e mai ieftin sau nu decat ce ai deja. Nu pretul trebuie sa fie principalul motiv de achizitie al unui produs. E drept ca asta e o caracteristica a “afacerilor” din Romania dar asta nu inseamna ca este un lucru sanatos.

  nashu_mare’s last blog post..Despre o dependenta

 • nashu_mare 10 March 2008, 11:59

  Tocmai ca nu despre asta vorbesc. Intr-o analiza sanatoasa de oferte factorul “pret” nu trebuie sa fie cel decisiv.

  Stii vorba aia cu “suntem prea saraci ca sa luam lucruri ieftine”?

  nashu_mare’s last blog post..Despre o dependenta

 • marian 10 March 2008, 15:19

  in fine eu dintre toti providerii de net am ales romtelecom cu click net si sunt multumit … la celelalte firme am inteles ca le cade la clienti netul etc … si eu nu am probleme … ar mai fi varianta sa fie cineva la un provider si vazand reclama pe mess sa zica “DE CE NU ? ” si sa incerce serviciile de la click net dar sunt sanse minime insa clicknet ofera servicii foarte bune de care eu sunt foarte multumit :) eu raman fara net numai daca nu mai e curent in casa si nu am incarcata bateria de la laptop :D

  marian’s last blog post..ce am facut azi ?

 • gugu 10 March 2008, 19:10

  se numeste brand awareness

 • Sergiu 11 March 2008, 11:37

  Mai, am fost la un seminar de marketing si Paul Garrison(mi s-a parut destul de tare tipul, fost brand manager pe Europa la Coca-Cola) a zis ca reclama online este ineficienta oricum, fiindca practic reprezinta o intrerupere a activitatii utilizatorului. Bine, a zis mai multe despre asta, dar mi-e lene sa aberez acum. :P

 • nashu_mare 11 March 2008, 11:39

  Asta e o tampenie. Asa si reclama TV e la fel, ca intrerupe filmul.

  nashu_mare’s last blog post..Despre o dependenta

 • Zappy 11 March 2008, 13:11

  UPC/RDS sug!!!
  Clicknet ruleaza ;;)

  Zappy’s last blog post..Oh, the horror!

 • liutska 11 March 2008, 16:40

  pffff….eu ma mut intr-o localitate unde cea mai avantajoasa solutie e ClickNet-ul ….Gonna miss RDS :)))….de acord cu reclamele online….oricum nu esti atent…astepti sa se termine :))

  liutska’s last blog post..Ma sperie gandul ca intr-o zi…

 • Sergiu 13 March 2008, 01:10

  nashu_mare, ia spune-mi tu mie… Tu te uiti la vreun banner de pe site? Sincer sa fiu, eu nu imi amintesc nimic din bannerele de pe site-uri fiindca nu ma uit la ele. Pur si simplu, pentru mine nu exista. Pana si rahaturile alea de ti se deschid peste site… Le inchid si in 3 secunde am uitat de ele. Si reclamele noastre de la televizor sunt facute intr-un mod destul de stupid, fiindca ar trebui sa tina cont de multe chestii. Din cauza lucrului asta schimbi canalul cand sunt reclame… Fiindca cei care au facut reclamele nu au stiut sa capteze atentia telespectatorului. Plus ca la noi sunt doar reclame informationale. Am avut ocaza sa ma mai uit si la posturi de TV pe afara, si e alta mancare de peste.

 • nashu_mare 13 March 2008, 21:49

  Sergiu, da.

  Uite, ieri am cumparat doua monitoare de la un magazin online despre care am aflat doar dupa ce i-am vazut reclama pe un site. Maine o sa mai cumpar si un router tot de la ei.

  In plus repetitia este mama invaturii: daca vezi Romtelecom aici, vezi RTC in ziare, RTC in XXX, ajungi sa iti zici “ba, trebuie sa fie ceva de capul astora”. Se poate chiar sa nu il observi constient dar sa ti se imprime in subconstient logoul lor si ti se vor parea familiari. Si chiar daca azi nu ti pui romtelecom ca ai deja net sau telefonie, poate maine te vei muta si nu vei avea net in noul apartament. La cine te vei gandi atunci?

  nashu_mare’s last blog post..Despre o dependenta

 • Florin(sv) 13 January 2009, 14:16

  Da , este adevarat…dar uite, eu sunt abonat la click net, si dau 800 de mii de lei(vechi) pe un abonament de 6mb, si merge chiar foarte bine…poate, sa zicem ca cel care vede reclama…nu este abonat la internet, si avwenit la persoana conectata, in vizita…este buna reclama, nu? Dar recunosc ca ma enerveaza si pe mine reclamele astea…ma documentez si sper ca se poate scapa de reclamele astea…I hope :D

Post a comment