Top

Fitza OneFM

OneFM

Observ ca din ce in ce mai muli taximetristi asculta OneFM ! Bine, majoritatea lor sunt tineri, atlii sunt si mai in varsta dar noaptea cand mai plec de la evenimente majoritatea asculta OneFM !

Vorba unei prietene asta a ajuns deja o fitza, adica stiu ca e la moda sa asculti house/minimal/dance si asculta cu totzii, dar ce mai bucura pe mine cel mai mult este ca n-am mai auzit manele e o gramada de timp, cel putin nu in taxiurile din Bucuresti cu care am umblat in ultima vreme.

Ori le interzic companiile sa asculte manele ori chiar incepe sa se schimbe trendul ;)

Si daca tot va ziceam de manele, in seara asta in Twice am vazut o gramada de manelisti, ca de obicei (nu si miercurea, vorba cuiva) si am ramas socat sa aud, la final (ora 2 si ceva) muzica hip-hop/r’n’b (adica manele!!) jos la sub-sol unde de obicei e muzica house.

In fine noi sa fim sanatosi !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • RainyDay 8 March 2008, 10:48

  Si eu am vazut vreo trei taximetristi in varsta care auscultau One. Pe unul chiar l-am rugat sa dea mai tare si a parut foarte incantat, deci in mod clar aluia nu i s-a impus sa asculte.
  Altii, mai ales noaptea, poate lasa One asa la deruta, sau sa gadile urechile clientilor tocmai iesiti din club. :))

  p.s. nu cred ca poti asculta One de fitza. Daca n-ai treaba cu muzica aia, nu cred ca poti suporta asa un radio. Btw, tu cat crezi ca ai suporta programul de dupa 7, de exemplu?

 • Adrian O. 8 March 2008, 13:02

  Olix, chiar crezi ca Armin van Buuren se poate compara cu maestrul Gutz@? Nici pe departe!
  Cat despre Digweed ori Adrian Eftimie…niste anonimi! Adi de Vito, Copilu’ de Aur, astia sunt greii. Nu inteleg ce vedeti in muzica aia a voastra.

  P.S. Am fost destul de convingator? :))

  Adrian O.’s last blog post..Primar

 • roxe_bebe 8 March 2008, 17:30

  ai noroc…in taxiurile din brasov se asculta manele!!:((:((:(( am patit si eu chestia asta in noiembrie cand am fost in buc..pe la 3 noaptea cand ne am dus acasa am luat un taxi si taximetristu`asculta one fm…si nu era deloc tanar..
  poate o sa fie si “fitza ” asta in bv ca nu mai suport X(

  roxe_bebe’s last blog post..Moris! :X:X

 • Guitz 8 March 2008, 18:27

  In taxiurile din Mures merg manelele la greu…bleah

  Guitz’s last blog post..8 Martie

 • Andra 9 March 2008, 00:11

  In taxiurile din Sibiu au inceput sa asculte tot mai des OneFm, ceea ce m-a bucurat, pentru ca au lasat manele si populara date la maxim deoparte!
  Si nu doar tinerii ci si… cei trecuti de 50 de ani! :)

  Andra’s last blog post..Twitter

 • X 11 March 2008, 09:44

  Politica playlistului din club Twice nu apartine dj’ilor, ei chiar nu au nici o vina. “Vinovat” este patronul care le impune acestora ce muzica sa puna. Stiu sigur.

 • relu 19 May 2009, 13:34

  Ai gresit link`ul “OneFm” se duce la onfm.ro in loc de onefm.ro

Post a comment