Top

Ete scartz !

Mai devreme eram la metrou, metroul ajunge in statie si eu ma proptesc in dreapta usii ca sa pot urca dupa ce coboara cine are de coborat. Pe langa mine vad un om agitat care vroia sa intre cat mai repede in metrou, nu gasea pe care usa sa intre, pan` la urma s-a imbulzit peste mine si a intrat in fatza mea. In metrou stupoare, omul cauta disperat un loc sa se aseze dar nu a gasit.

Se inchid usile. Apoi se deschid din nou.

– Trenul stationeaza 1 minut; se aude vocea conductorului in difuzoare.

Ete scartz ! se aude vocea omului suparat si grabit din spatele meu.

Automat pe fetzele oamenilor din jurul meu s-a ivit un mic zambet, eu incercam sa ma abtzin cumva sa nu rad in hohote. Imaginati-va ca omul cand a spus “ete scartz” in metrou era super liniste :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • RainyDay 7 March 2008, 18:22

  sunt atat de imbecili unii oameni care circula cu metroul incat azi am jurat ca nu mai pun piciorul in subteran decat intr-un caz de maxima urgenta.
  sunt ca o cireada de vite..merg, merg, ar da peste tine, te-ar calca in picioare daca nu te feresti. n-au nicio treaba.
  am patit si eu o chestie asemenatoare azi cu o tanti, m-am intors la ea si imi venea sa ii zic vreo doo, dar aveam castile in urechi si mi-a fost lene sa le mai scot.
  a propos de casti, am reusit performantza sa le rup, dap, tot la metrou! le-am agatzat intr-o chestie de la scari in incercarea disperata de a evita cireada ce tocmai cobora in fuga cu dorinta de a prinde metroul ce tocmai inchidea usile!

  mama cat am scris! m-am mai calmat! :))

 • RainyDay 7 March 2008, 19:53

  oho, ale mele sunt tot taiate, lipite…vai de steaua lor! :)) sa vedem acum ce le mai face sora-mea, are o misiune cam dificila.

  sa faci rubrica aia. le-ai face un bine multora dintre noi. :))

 • RainyDay 7 March 2008, 19:57

  p.s. si nu inteleg de ce se grabesc sa se inghesuie intr-un metrou in care e clar ca nu mai au loc. aceeasi problema o am cu aia care se incapatzaneaza sa intre in autobuzul plin si nu poate bietul sofer sa inchida usile si sa plece din cauza lor. oare oamenii aia nu stiu ca in maxim 5 minute vine altul?

 • mim 7 March 2008, 20:05

  Vesnica graba , la fel e si in trafic , toti se grabesc sa ajungala urmatorul stop , unde oricat de “tare” ai merge stai cu ceilalti care i-ai lasat in urma

  mim’s last blog post..Folositi o parola ?goala? pe windows XP pentru a va proteja de hackeri

 • marian 7 March 2008, 22:11

  eu faze de astea cu aglomeratie patesc in fiecare dimineata incat deja m-am “obijnuit” :D poi cand apare autobuzul se face o gramada mare langa usa :D

  marian’s last blog post..ce aparat foto sa iau ?

 • bimus 8 March 2008, 00:05

  app de metrou :) .. se anunta ca se inchid usile .. dar lumea se inghesuie si intervine mecanicul “Atentie se inchid usile DA?!!!!”

Post a comment