Top

Momentul Adevarului

Momentul adevarului

Doamenlor si domnilor, dragi prieteni, in aceasta seara de la ora 21 la PrimaTV incepe o emisiune care va face istorie !

Show-ul a fost foarte bine primit si in America de Sud, unde a devenit “telenovela” preferata a milioane de telespectatori. Al doilea sezon al “Momentului adevarului” urmeaza sa se difuzeze atat in Statele Unite, unde va fi prezentat de Mark L. Walberg, cat si in Marea Britanie, iar in Romania emisiunea va fi prezentata de Teo Trandafir !
Fara a avea nevoie de pregatire speciala in vreun domeniu, concurentii trebuie doar sa fie cinstiti pana la capat. Inainte de concurs, candidatii vor trebui sa raspunda, cu “da” sau “nu” la 50-250 de intrebari, conectati la detectorul de minciuni. Dintre acestea, 21 de intrebari vor fi selectate pentru show, iar marele premiu este de 150.000 de lei. In timp ce miza va creste, intrebarile vor fi tot mai dificile, iar tensiunea va creste, caci familiile, prietenii si colegii concurentilor vor fi in studio!

Raspunsurile lor leaga sau distrug prietenii, destrama casnicii sau dimpotriva, pecetluiesc iubiri autentice, caci minciuna este “descoperita” fara gres de poligraf. In platoul de la “Momentul adevarului”, sotiile afla despre infidelitatile alesilor lor sau obtin certitudinea fidelitatii acestora in fata camerelor de filmare, prietenii si colegii descopera cu stupoare adevarata fata a celor pe care credeau ca ii cunosc sau dimpotriva, isi recapata increderea in cei de care s-au despartit, fostii iubiti isi regasesc pasiunea, si in vietile lor nimic nu va mai fi la fel dupa “Momentul adevarului”!

Diseara de la ora 9 trebuie sa fiti cu televizoarele deschise pe Prima ! Neaparat !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • danette 3 March 2008, 10:18

  Suna interesant….

  danette’s last blog post..Stiati ca….

 • danette 3 March 2008, 10:28

  Nu am sa pierd emisiunea , cu siguranta , mai ales pt Teo -sunt curioasa sa o vad si intr-o alta postura ….multumesc!

  danette’s last blog post..Stiati ca….

 • wassup 3 March 2008, 12:10

  abia astept sa vad.. am vazut reclama acuma ceva timp, dar de atunci am uitat, bine ca ne-ai adus aminte ca azi incepe.
  btw.. e live sau inregistrata emisiunea?

  wassup’s last blog post..e plin drumul de ei..

 • Alex 3 March 2008, 11:37

  Pana la urma … totul pt bani :) Eu unul n-as putea merge sa ii raspund aleia daca mi-am inselat nevasta/prietena sau eu stiu ce altfel de kkturi :)

 • marian 3 March 2008, 13:02

  daaaaaa abia astept e cool … si chiar ca nu e fake pentru ca am vazut in promo ceva intrebari tariiiiiiii “ai avut vreodata relatii homosexuale ? ” :)) gandeste-te cum sta sotia lu ala pana ce raspunde el :D ai de capu meu diseara pa primaaaaaaaa :D

  marian’s last blog post..de ce vrei commentrui pe blog ?

 • CaTa 3 March 2008, 16:54

  ia de aici “sinceritate maxima” vis a vis de job ! :))

  CaTa’s last blog post..bancu’ zilei…number 30

 • iohonney 3 March 2008, 21:31

  acum ma uit la emisiune la indemnul tau.ma cam dezamageste .deja stiu ca tipu e un viril care are fantezii cu alte femei…nu cred k e de nivelul lui Teo.poate mai mult.asteptam alte recumandari..:D

  iohonney’s last blog post..ce zi!!!!

 • Andrei 4 March 2008, 12:53

  Destul de slabuta emisiunea. Mai bine continuau cu Spaima Soselelor sau Pimp My Bedroom decat sa dea o caruta de bani pe porcaria asta.

  Sau si mai bine, cat mai multe episoade cu Mondenii ;)

 • sorenson 4 March 2008, 17:16

  vai, deci Teo va avea doua emisiuni? S-a scos :D

  sorenson’s last blog post..Review:Luxmail

 • Tedy 17 March 2008, 21:07

  esti foarte tare Teo …… pe mine ma cheama tot Teo… :D

Post a comment