Disperatzii !!

Faza foarte tare intamplata azi dimineatza :)) Ma suna de la Zapp o doamna sa-mi spuna ca nu s-a platit o factura, in timp ce vorbeam cu ea aveam in asteptare alt numar de Zapp. Inchid cu doamna, raspund celuilalt numar si acolo era o alta doamna care-mi spune acelasi lucru.

Alo, alo ! Putina organizare se poate ??

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

16 Comments

 1. marian says:

  ce tare :D cum nu se plateste o factura dau toata conducerea zapp pe tine … urmeaza sa te mai sune patronul si inca vreo 3 operatori :))

  marian’s last blog post..de ce vrei commentrui pe blog ?

 2. CaTa says:

  ha ha ha ha….:D eu vad doua motive:
  – ori le placea vocea ta si i-a “vandut pontul” si la alta colega
  – ori le-a pus in vedere seful “sa adune banii urgent” si ele zeloase de fel fiind….:))

  oricum f. tare faza.
  ps tu ce i-ai zis la a doua d-soara/doamna?

 3. CaTa says:

  inca ceva…am uitat sa te intreb…asa prost platesc in ultima vreme la Prima de nu poti achita factura de zapp la timp…? :)) btw, da-mi si mie un beep pe 4**6** sa am numarul tau de zapp ;)

  CaTa’s last blog post..Video is more fun #2 – Betoniera “satula” Timisoara 02/08

 4. @CaTa sigur nu era faza cu vocea pentru ca la 15 secunde inainte sa inchid cu prima a inceput sa sune a 2-a :)) Am inchis si ii raspund celei de a doua care-mi spune “buna ziua, aveti o factura neachitata” si eu ii spun “da, tocmai am inchis cu o colega de a dvs. careia tocmai ii spusesem ce o sa va spun si dvs acum..”

  @marian clar :)))

 5. Olix, poate ca astia au inceput sa adune bani pentru primele de Pasti. Si vor sa fie siguri ca iau prime consistente :)

  Adrian O.’s last blog post..Parcarile

 6. @Adrian O. daa :)) cred si eu

 7. It wasn’t meee :-” :)
  Chiar asa, de ce nu iti platesti facturile? poate te sun :))

  Zappy’s last blog post..Suprematia masculilor

 8. @Zappy lol, lucrezi la Zapp ? :) N-am platit factura pentru ca nu mi-a ajuns, dar mi-au trimis-o pe mail si am platit-o instant :D

 9. mie mi-au luat banii din cont la orange si tot nu mi-au trimis mesajele.stai linistit.se poate mai rau

  iohonney’s last blog post..ce zi!!!!

 10. lol foarte tare,vorba lui prigoana….

  trebuia sa-i zici la a2a da vezi ca colega-ta ii pe celalt fir care vrea acelasi lucru ca si tine,ce vreti sa va platesc de 2ori si in avans…

  Bancheru’s last blog post..It’s over?

 11. Ciprian says:

  Eu in 2003 am avut abonament la ei era atunci unu de 19 usd pe luna ( era oferta frumoasa la tarife internationale ) . am semnat contractul pe un an. in contract era specificat ca trebuie sa anunt cu o luna inainte de expirarea celor 12 luni ca nu vreau sa continui ab. eu am trimis cu 2 luni inainte o cerere de anulare. cand dupa cele 12 luni am vazut ca tot continua sa imi vina facturi si eu refuzam sa le platesc. ma suna in fiecare zi de vreo 3 ori , persoane diferite … si tot asa pana am spus ca eu nu platesc nimic ca nu am nici un contract cu zapp. Ei au spus ca eu am mai semnat un contract cu ei pe un an. le-am spus sa imi arate contractul … eh nu a avut ce sa arate si am incheiat balciul dupa 3 luni de agonie !!!

 12. conutzza says:

  ce oameni nebuni!:))) …=))… cred ca s-au certat vreo juma de ora care sa te sune si apoi au ajuns la un acord:))… sa te sune amandoua:)))… trebuia sa le spui ” hai las’ ca va stiu eu p voi:)) ca abia asteptati sa ma sunati…deaia nc nu mi-ati trimis factura:))))[-x”…

 13. Iulya says:

  Mhda..poate te cunosteau de la KissFm :>.

 14. Acum zici ca ai zapp???? :))) Eu si prietenul meu eram pe tren, ne intorceam de la mare, cand ne sunau astia de la zapp in acelasi timp… tot disperati dupa factura :)) Ne-au nimerit pe amandoi, nush cum, ca avem contractele facute pe alte nume, alte adrese, in alte zile…

  Pyuric’s last blog post..Keyshia Cole “Heaven Sent” filmari clip

 15. @Bancheru daaa :)) foarte tare :))
  @Pyuric cred ca astia au ora fixa de sunat cleintzii restantzieri :))
  @Ciprian eu tocmai am avut 2 abonamente de date, abonamentele implinesc un an acum in aprilie, iar eu in noiembrie am fost si am facut cerere de reziliere in avans. La cateva saptamani dupa ce am facut cererea m-au sunat sa ma intrebe daca sunt sigur ca vreau sa rezileiz, le-am zis ca da, iar acum cand am vorbit cu ei la telefon i-am rugat sa verifice daca abonamentele se vor opri in aprilie si mi-au confirmat ca da. Sper sa fie ok.

 16. corynne says:

  zapp :))))) chiar e de ras!!!!! si eu am “amintiri” asemanatoare cu a ta… no comment… poate pun ei un comment sau poate se trezesc la realitate!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *