Top

Duminica s-au pupat

primavara-albinutza-flori.jpg

Pentru ca ziua de duminica a fost total opusa fatza de ziua de sambata, nu am sa o pun intr-un post protejat cu parola ci am s-o pun aici, la vedere s-o vedetzi cu totzii ;)

Dimineatza a inceput cu toate geamurile deschise, jaluzelele trase, iar aerul curat il inlocuia pe cel statut de peste noapte, iar soarele isi trimitea si el razele catre ochii mei somnorosi ;)

Buna dimineatza ! Era ora 11 ;) Au inceput sa sune reminderele – trebuia pe la ora 13 sa ajung in Cismigiu.

Zis si facut, am fugit sa fac un dush si apoi afara pe usa, tzinta catre Cismigiu unde aveam actiunea cu radioul – Kiss 4 Love. A trebuit sa desemnam un cuplu care va merge la Venetzia, astazi fiind Dragobetele.

Abia cand am ajuns in Cismigiu mi-am dat seama ca atunci cand am plecat de acasa n-am mancat nimic si daca-mi amintesc eu bine nici seara n-am mancat nimic :(

Ok, am stat prin Cismigiu o ora si ceva, simteam ca ma roade foamea si tot imi intrebam colegii daca aveau chef sa manance ceva. Andreea Remetzan mancase acasa, in schimb Alice era in aceeasi stare ca si mine, nu mancase nimic toata ziua.

Era deja ora 14, au inceput “festivitatile”, ne-am pozat si filmat cu participantii, cu castigatorii, cu Dezbracatu, Mishu si Ovidiu – WYD – Stanescu, cred ca am aparut astazi si la PrimaTV la stiri si o sa aparem si luni (probabil sau martzi) la Kiss Blitz-ul de la KissTV.

Pentru ca aparusera acolo si colegii de la PrimaTV mi-am adus aminte ca vineri lasasem niste treburi neterminate la job si ca la mine a ramas si cheia de la birou, asa ca am decis sa ma duc cu ei la job.

Cand am ajuns la job era deja ora 15 si ceva, eu inca nu mancasem nimic dar sperasem sa gasesc ceva de mancare la vendomatele din firma. Am gasit Snickers, Mars, chipsuri si alte porcarii. Dar cu ce sa le cumpar cand nu aveam decat o bancnota de 50 de lei si nimeni n-avea sa mi-o schimbe ??

Pan` la urma am gasit 2 fise de 50 de bani in buzunar, Razvan, colegul meu, imi daduse si el inca una tot de 50 de bani si mi-am cumparat cu 1,50 de bani o prajiturica. Prajiturica mi-a ajuns exact cat pentru o masea.. in fine :))

M-am dus prin birou, am rezolvat ce aveam de rezolvat, am lasat cheile in panou si am plecat. Ma apropiam de statia de metrou cand ma suna colegul Raul de la radio, si lui ii era foame !!

WOW ! Era deja ora 16 si ceva, el isi terminase programul la radio ;)

Am stabilit ca ne vedem la KFC-ul de la Unirii si asa am si facut, doar ca eu am ajuns la 16:28, Raul s-a mai oprit in Carrefour Orhideea sa-si cumpere ceva, iar eu m-am pus la coada la KFC.

La 16:50 ajunge si Raul in KFC, eu eram inca la coada si cred ca va imaginati cum era burta mea :)) A ramas el la coada, iar eu m-am dus sa caut o masa. N-au mai durat decat 2-3 minute, Raul a venit cu stripsurile mult asteptate si am mancat in graba pentru ca la 17:30 trebuia sa ma intalnesc la universitate cu colega Kittti cu care urma sa merg la piesa Chicago de la Teatrul National.

Mi-a priit foarte bine mancarea si am luat-o spre teatru. La fix 17:29 am ajuns, ea ma astepta deja acolo. Am mers pana in Cafe Deko, am baut un suc apoi am intrat la teatru. Am intrat pe la 18 si cateva minute, iar piesa incepea la 18:30. Nu o sa credeti, dar sala mare a Teatrului National s-a uplut foarte repede.

Teatrul National - sala plina la Chiago

A inceput piesa si ne-a placut foarte mult pana la final. Am vazut-o pe Oana Ionita (bebelusa) care se pricepe foarte bine la actorie, pe Aurelian Temisan, Monica Davidescu si pe ceilalti actori care fac treaba asta aproape in fiecare duminica de 2 ani incoace.

Eu nu eram mare fan de musicaluri, mai vedeam unele la tv din cand in cand dar nu ma pasionau, in schimb a fost primul musical la care am fost la teatru sa-l vad si mi-a placut tare mult.

Mai vreau la teatru ! Mai vreau sa ies din casa in week-end-uri :)

Acum am ajuns acasa, ma bag la o baie lunga si relaxanta ;) A fost o duminica superba, mi s-au pupat toate chestiile astazi, de la trezitul de dimineatza pana la ajunsul acasa si urcatul celor 7 etaje intr-o mare graba, pentru ca liftul nu functiona ;)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

  • marian 24 February 2008, 23:22

    tare :) se pare ca ai avut o zi plina :)
    arpopo de mancat :P si eu cateodata imi dau seama pe la orele 14-15 ca eu defapt nu am mancat nimic (bausem probabil doar o cafea ) se mai intampla :)

    marian’s last blog post..primul meu mix :D

  • Miriam 26 February 2008, 18:42

    … a fost fain musicalul sau ochii verzi?…

Post a comment