Top

Cei mai injuratzi

Swearing

Voi stiti care sunt cei mai injuratzi oameni ?? Hai ca va spun eu :)) Sunt aia de la relatii cu clientzii si de la service !! :))

Cand ceva nu merge toata lumea suna la serivce, iar cand cei de acolo nu reusesc sa rezolve problema situatia devine nasoala.

Ma gandesc acum la un caz concret, avem aici, in business parkul in care lucram, un baiat care se ocupa si alimenteaza vendomatele (aparatele alea in care bagi banu` si-ti pica produsul). Sa nu credeti ca-l injura lumea pentru ca nu sunt produse, ci il injura lumea atunci cand aparatul mananca bani, da eroare si nici produse nu vrea sa-ti dea sau atunci cand aparatul nu are rest.

Da, daca nu stiati, in mod normal aparatele astea trebuie sa dea si rest. O colega, mai devreme, baga o hartie de 10 lei, isi cumpara o chestie de mancare (8 lei) si apasa pe buton si asteapta sa-i cada 4x fise a cate 50 de bani. Fisele n-au mai cazut, dar i-am zis eu sa-si ia o prajiturica la 1.5 bani. De unde sa-si mai ia ca aparatul ii daduse deja restul sau .. cel putin asa credea el.

La numai 5 minute dupa incident ma intalnesc cu “managerul” aparatelor, tipul despre care va spuneam mai sus, si-i povestesc faza intamplata mai devreme. Il imi spune ca in mod normal acel aparat, daca nu mai are rest, nu mai trebuie sa functioneze, dar tocmai ii confirmasem ca dupa ce colega respectiva si-a luat tzeapa de 2 lei, eu si inca un coleg ne-am mai cumparat cate ceva, dar noroc ca aveam bani fix cat ne trebuiau ;)

Am patit si eu sa-mi inghita aparatul bani sau sa nu-mi dea rest dar il sunam pe baiat, ca avea numarul de telefon pe aparat si cand venea ma suna el si-mi dadea banii inapoi, dar totusi..

Ce facem cu aparatele din statiile de metrou care nu dau rest ? Pe cine sunam si cand ajunge ?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Bancheru 18 February 2008, 21:37

  facem ca in America dam vreo doi pumni la aparat si iti da restu cu dobanda… si cel mai proaspat produs..:))

  Bancheru’s last blog post..A cui ii Transilvania?

 • valydo 18 February 2008, 22:20

  Vii cu termosul de acasa, Guitz :)

  valydo’s last blog post..Aventurile lui Habarnam şi ale prietenilor săi

 • Guitz 18 February 2008, 21:27

  Patim si noi asa la scoala, aparatu’ de cafea, ceai, ciocolata calda, ba nu merge, ba nu este apa, ba nu sunt prafuri dealea si ne trezim cu apa fiarta in pahare, ba nu are pahare si curge totul afara.

  Guitz’s last blog post..Poza Nr. 1

 • RainyDay 18 February 2008, 21:57

  Ce dileme ai si tu…
  Foarte simplu, vrei sa primesti rest, ocolesti aparatele respective! :))

 • Alex 18 February 2008, 22:54

  dai in ele pana pica … :D functioneaza , cu toate ca risti sa acaparezi toate privirile .. dar … spui o injatura shi toti se intorc shi isi vad de treaba … :D

 • emj 19 February 2008, 00:14

  Cel mai bun tratament este urmatorul:
  -nu se intra in panica
  -se ia una bucata orice apucati si este pe aproape (sa fie metal, preferabil)
  -se loveste cu putere (lovituriile venind si cu putine injuraturi si descarcari de la ziua de munca)
  -se ia tot ce se gaseste prin el
  -se ia metroul la Honolulu ;)

  emj’s last blog post..Daniela Nane a fost concediata

Post a comment