Top

Inainte de week-end. Simplu.

Azi dimineatza ma bucuram ca week-end-ul este, ca in fiecare dimineatza de vineri, ceva mai aproape ;) Acum sunt putin trist/shocat cand vad ce zapada e afara, ca masinile sunt acoperite de zapada, etc etc ..

Azi lucrurile nu au mers chiar asa simplu si la finalul acestei zile as putea scrie mare, cu un marker, pe un perete ca lucrurile, in genera, nu sunt chiar atat de simple pe cat ar parea sau pe cat ar trebui sa fie.

Sunt o gramada de lucruri in viatza care la o prima privire par foarte simple dar ele defapt au o gramada de aspecte nestiute de noi inca, multe chestii nestudiate, ne … explorate. (Da, stiu, incep sa aberez)

E deja vineri seara, iar lucrurile pentru mine n-au prea mers asa cum ma asteptam sa mearga astazi. Mai sunt cateva ore pana la finalul zilei de astazi si inca am cateva necunoscute care parca-mi stau in cale.. E ciudat sa faci lucrurile pe neve, sa depinzi de niste chestii, sa astepti niste raspunsuri sa … nu stii ceva.

Ma pregatesc sa plec acasa, dar mai astept pe cineva sa-mi aduca niste chestii.. E deja week-end. Somn usor.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • marian 15 February 2008, 19:52

    stiu ce zici OLiX si eu trec uneori prin unele situatii asemanatoare … dar cum am si eu sloganul … be yourself and trust yourself … poate se pare o prostie sau aberatie dar daca chiar te increzi in tine si crezi in tine reusesti mai ales daca perseverezi … bafta daca ai nevoie.

Post a comment