Top

Care era adresa ?

Scrisoare Teo Live

La “Posta Redactiei” ne-a venit urmatoarea scrisoare. N-am deschis-o dar e haios ce scrie pe plic, la destinatar “TEO LIVE PRIMATV.ro” :) Mai haios era sa scrie teolive@primatv.ro si sa ajunga scrisoarea in casuta de mail al lui Teo :))

Eu rad, dar nu-i frumos, pentru ca in tara asta sunt mult prea multi oameni care nu stiu ce-i aia internetul si asta e chiar un lucru trist :( (Da, ati auzit bine, doar vreo 20% din romani folosesc internetul)

E totusi haios ca cei de la Posta Romana au stiut unde sa trimita scrisoarea ;)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Adrian O. 14 February 2008, 18:02

  Oli, cate Teo aveti la voi la televiziune? :)
  Si apoi, probabil ca cel/cea care a scris scrisoarea nu stie sa foloseasca netul, dar PRIMATV.RO tot a scris. ;)

  Adrian O.’s last blog post..Tenis

 • Ingrid 14 February 2008, 23:00

  oli, ma scuzi de intrebare, (dar stii ca sunt enervant de directa :P) ai putea sa lasi posturile comerciale sau macar sa le disimulezi “artistic”? crede-ma ca ar capata mai multa valoare

 • corina 4 June 2008, 20:33

  imi place teo la nebunie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si nu mai radeti ca suntem vai de mama noastra ca natie !!!!!!!!!!!!!ptr mine afost nevoie sa ajung pe COASTA DE AZUR sa locuiesc sa-mi permit un lept si internet !si cand te gandesti ca nu stiam cum functioneaza !si asta la cei 26ani ai mei!nu radeti !eu am crescut la tara si am invatat ce-i greul nu ce-i calculatorul!!!acum recuperez!!!asta e!!

  faceti o emisiune trasnet!!!uite o tema!!!!!!!!!!!!!!daca aveti nevoie !!cati dintre noi am plecat de jos ,cat de departe am ajuns,si nu suntem putini !!!!credeti-ma!!

  va urez mult noroc si audinta maxima!!!te pup TEO

Post a comment