Top

Nimic .. aproape nimic

Eifel Tower

Sa incep cu o piesa dragutza, macar aia sa fie ceva din postul asta, daca tot nu am nimic interesant de zis ;) camille – ta deuleur

Bun, acum ca ati dat play piesei pot sa incep sa scriu nu ca as avea ceva de zis, dar totusi simt nevoia sa scriu, chiar daca scriu despre nimic. Totusi, ma apucasem sa scriu si am uitat ca acum 2 minute ma chemase o colega la ea sa o ajut cu ceva la calculator (vin acum R. !).

(am revenit) Sunt la birou. Inca n-am ajuns sa pun mana pe tastatura laptopului meu asa ca m-am asezat la un calculator ad-hoc, in fata unui tv la care ma uit la Cronica. (e prima editie de anul asta, grafica noua, chestii, etc cititi in postul de mai jos).

In rest muncesc de zor, vorba lui Kittti, ca o furnicutza de la calculator la calculator si de la om la om. Treaba aproape relativ multa, pe blog ajung mai rar si nu vreau sa aberez prea mult, mai ales ca nici idei nu prea am si nici prin intamplari interesante n-am trecut in ultima vreme..

Aseara am fost la filmari la Cronica, iar in timpul repetitiilor am facut un mic broadcast pe webcam pentru amicii de pe messenger, in rest am mai descoperit o noua cantina astazi, as putea spune ca e aproape de lux, iar preturile sunt foarte mici.

Prison Break a aparut luni noaptea, azi e deja miercuri si n-am reusit inca sa vad episodul. In curand s-ar putea sa devin mai vedeta decat sunt :)) nu stiu sigur daca se va intampla asta sau nu, dar s-ar putea sa fac o chestie dragutza in curand -ramane de vazut, maine aflu mai multe ;))

AAA ! O chestie importanta pentru mine, de notat !! :) Mi-am cumparat hard pentru laptop de 250GB, pentru ca pana acum aveam unul de 40GB si era tot timpul plin. Mai am un hard extern de 80GB dar e nasol sa-l tot car dupa mine. Luni noaptea am reusit sa-mi fac o imagine dupa hardul vechi pe desktopul din retea (10 ore), iar marti cand am bagat hardul cel nou am pus imaginea inapoi (tot vreo 10 ore) si totul mergea ca inainte doar ca aveam hardul “ceva” mai mare ;) Azi mi-am facut si eu 2 partitzii si incep sa-l umplu cu filme, seriale, chestii etc ;) Urmatorul pas inca un SO-DIMM de 1gb, ca sa fie 2 in total (momentan am unu` de 1gb si inca unul de 512) si apoi o placa wi-fi interna.

Cand imi cumparasem laptopul asta acum 2 ani si ceva mergea cam greu, dadusem si o gramada de bani pe el si nu era cine stie ce, dar dupa ce i-am cumparat o baterie noua care tine de 5 ori mai mult, rami multi si hard nou parca incep sa fiu din nou mandru de el :)

Maine-i joi, week-endul incepe sa se apropie, iar saptamana asta parca a trecut destul de repede iar, ca de obicei, nu-mi mai aduc aminte mai nimic din ce s-a intamplat -munca si cam atat.

Nu vreau sa mai aberez si nu o sa scriu doar ca sa apara inca o noua insemnare aici pe blog. Gata pe azi ;) Hai acasa :P

P.S. Schimband 2 cuvinte cu o colega dupa ce am scris postul asta mi-am dat seama ca oarecum ma bat cap in cap :)) (cum e asta ??), ca am zis ca nu vreau sa scriu doar ca sa fie ceva pe blog, totusi am cam facut asta, dar totusi am scris ce-am mai facut si ce urmeaza sa fac -chestii care sunt normale pe un blog.. deci cred ca am scris bine, nu ? :)) who cares ?? :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • marian 13 February 2008, 23:02

  sa nu ai complexe pentru ca postarea este ok :D :D

 • Stefan a.k.a. "Da Linux Trainer" :) 14 February 2008, 12:03

  Si ce ziceai de cantina aia ?!:) Tould you…
  Ce ati mancat bun ?

 • kittti 14 February 2008, 13:55

  furnicutza cum ziceam….uneori nush cum rezisti

Post a comment