Top

Copilul meu va avea..

.. buton de MUTE !!

Mute

Vorbeam cu o prietena despre copii si ii spuneam ca ma enerveaza copiii astia tare galagiosi si ca al meu cu siguranta va avea un buton de mute ! Sper ..

Daca nu, il trimit inapoi la garantzie :(

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Aurel 8 February 2008, 09:51

  Sa crezi tu ca vei rezolva problema din telecomanda, o spun din proprie experienta, am 2 fete, de 12 si 14 ani. Si oricum, copii galagiosi nu sunt la urma urmei cel mai mare stres posibil.
  Fetele mele sunt la fel de galagioase si acuma, desi trageam speranta ca, marindu-se se vor mai potoli. Si capoase ca tacso, cu personalitate. O singura satisfactie am: au un orgoliu minim sa invete singure, din constiinta, si sa nu fiu stresat inutil, sa le imping de la spate.
  Oricum, e misto cu copii, e misto si fara, depinde cum privesti si traiesti viata. Dar tu mai ai pana acolo, si te sfatuiesc sa nu te grabesti fiindca ai tot timpul din lume.

  Incantat de cunostinta (am ajuns la tine pe blog de pe al lui dojo, o fata simpatica, le fel de DJ ca si tine, la fel ca si tine din Timisoara)

  PS Apropo, cum ti se pare Bucurestiul? C-am stat si eu 6 ani la fac si …drept sa-ti spun are un oarecare farmec, dar in vecii vecilor nu ce va compara cu Timisoara.

  Concluzie: pentru a da inainte in viata, de multe ori e nevoie sa faci anumite compromisuri…si uite cum ajunsesi la Bucuresti, oras murdar si plin de oameni cu fitze.

  O zi buna, si multa bafta cu blogul, e super ok!

  PPS Baga-i si pe Huidu si Gainusa in blogosfera! O sa fie distractie totala!

 • Alina 8 February 2008, 09:42

  Trebuie sa il lasi sa se exprime :D. Am fost de curand la niste prieteni care au o fetita foarte, dar foarte galagioasa si alergatoare :), cand am plecat de acolo am fost si mai convinsa de hotararea mea: nici picior de copil pana nu fac 30 de ani:D

  Alina’s last blog post..niciodata sa nu uiti de inima ta

Post a comment