Top

Aida – I Feel Alright

Hai ca avem un nou hit !


[aici e doar un sample]

AidaBine cunoscuta din colaborarile cu DJ-ii Adrian Eftimie – “No Side Effect”, “Desire” si Andi – “4 The 1st Time”, piese compuse si produse de Ovidiu Stanescu, Aida a semnat de curand cu casa de discuri Cat Music / Media Services, licentiat Sony Music in Romania. Dupa aceste succese din 2006, ce au avut parte de nominalizari la MTV Romanian Music Awards la sectiunea Cel mai bun debut, Aida si Ovidiu s-au gandit sa compuna de data asta un album intreg numai pentru ei.

Asa ca noul album, pregatit pentru lansare in 2008, la care Aida si Ovidiu au lucrat impreuna timp de un an si jumatate, va contine 10 piese si patru remixuri ce acopera mai multe stiluri, de la house-dance si pop pana la electro sau chill-out.

Primul single pentru 2008, pregatit spre lansare in luna februarie, se numeste “I Feel Alright” si va fi difuzat in curand pe toate radiourile. Videoclipul piesei este regizat de nimeni altul decat Petre Nastase, colaborare de care Aida si Ovidiu sunt mai mult decat incantati, mai ales ca insusi Petre Nastase a declarat ca nu mai produce videoclipuri decat pentru proiecte speciale, in care are mare incredere. Surpriza vine si din partea de coregrafie, ea fiind semnata de Doina Botis, pe care cu siguranta o cunoasteti de la “Dansez pentru tine”, “Un Pas Inainte” si mai mult de atat nu va dezvaluim… deocamdata!

Articolul e preluat de pe KissNews iar pe Aida o gasiti pe MySpace aici !

Piesa o puteti cumpara/downloada in intregime cu doar 0.9EUR de la MusicMall ! E LEGAL !

Piesa o difuzam in premiera sambata dupa ora 22 la KissFM, in Partydul KissFM !!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment