Top

Top restantieri

Cred ca toata lumea stie ca in Bucuresti, in aproape toate blocurile exista restantieri. Daca va intrebati de ce exista acesti restantieri va spun ca asta ma intreb si eu :))

Noi din noiembrie nu prea am mai avut apa calda, noroc cu incalzitorul instant, dar nu vreau sa ma gandesc ce era in casele vecinilor mei care nu aveau decat apa rece la robinet ..

Familii cu restante avem in continuare, chiar 13 apartamente cu restante destul de mari. Probabil ca sa-i faca pe unii sa-si plateasca cotele la intretinere, administratia blocului in care locuiesc a facut un top al restantierilor pe care-l puteti vedea mai jos ;)

Top restantieri

Abia acum am vazut cat de nasol a iesit poza, dar ideea e ca se vede cum arata topul ;) De asupra primilor 3 sunt si niste cometarii de genul “invingator la puncte“, “la mare distanta” si “la proxima distanta” :)

Astazi am aflat ca ieri ne-au repornit apa calda si ca daca nu se vor plati ratele cum trebuie o vor opri dinnou :( Ce-am facut primul lucru cand am ajuns acum acasa? Am pornit apa calda pe direct si am dat sa se umple vana ca sa fac si eu o baie luuuunga si decenta.

Stiti ce am constatat acum ?? Ca vana s-a umplut pana la jumatate cu apa fierbinte, iar acum din dus abia mai curge ceva apa :(

Concluzia e ca probabil nimeni nu a sesizat ca de ieri curge apa calda, tota lumea a vazut azi afisul si acum abuzeaza la maxim de apa calda care, saraca, nu mai are putere sa ajunga pana la mine, la etjul 7 :(

Voi cum stati cu restantierii ?? Ii aveti? Ii iubiti ? Va certati cu ei sau traiti impreuna fericiti ??

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • valydo 7 February 2008, 00:38

  la noi a plecat administratorul cu nu stiu cate miliarde din tara si acum ne judecam cu el de vreo doi ani. miliardele alea au ramas neplatite, radet si raja ne dau pe noi in judecata, penalizarile curg, etc.
  exista si mai rau decat restantieri…

  valydo’s last blog post..Doar o poză

 • valydo 7 February 2008, 00:55

  la apa calda se mai opreste cu zilele, dar rar, iar caldura s-a oprit doar cateva zile iarna asta.
  deci cam avem.

  valydo’s last blog post..Doar o poză

 • Miriam 7 February 2008, 01:04

  nu va vine sa credeti! In blocul meu vreo 20 de ani nimeni nu era restantier. Acum…cea mai tare familie, adica o pereche de tineri cu firma, cu doua masini supetari sunt vesnic restantieri. Cine draq sa-i inteleaga? La noi inca nu s-a oprit nimic…sape sa nici nu urmeze.

 • danmesser 7 February 2008, 03:49

  În bloc la mine stau numai oameni cu simţ civic dezvoltat şi privire ageră pe vizorul uşii :) N-avem restanţieri, dar uneori n-avem nici apă caldă! :))

 • Alina 7 February 2008, 10:31

  La mine :D nu sunt restantieri, e si apa calda si foarte multa caldura; dar duc dorul blocului unde stau ai mei: are scara cea mai ingrijita si curata din Bucuresti :D.

  Alina’s last blog post..:(

 • kittti 7 February 2008, 11:27

  Sunt o gramada dar nu sume exorbitante. Am avut trei administratori, toti au plecat cu cate o suma mare de bani . Culmea e ca un administrator dupa ce a furat vreo 300 milioane acum 5 ani, sta inca in bloc si in afar’ de asta si-a modernizat si toata casa fara sa se fereasca de ochii lumii. Ce sa mai frate culmea nesimtirii.

Post a comment