Top

Inca un sfarsit ??

Luna

De cate ori nu ati auzit ca tot vine sfarsitul lumii ?? Cred ca in fiecare an auzim cateva stiri de genul asta, nu?

Citeam zilele trecute intr-o stire de pe net ca in 2012 se vor intampla niste chestii ciudate cu planeta cum ar fi, de exemplu, schimbarea polilor magnetici ai pamantului, alinierea planetelor si alte chestii de genul asta.

Cica civilizatia Maya a prezis acum 3000 de ani ca in anul 2012 se va produce un cataclism la nivel mondial, prin trecerea la o noua epoca spirituala. Hmm .. epoca spirituala ?? WTF ??

Cititi si voi sitrea intreaga de aici si spuneti-mi si mie ce parere avetzi :D

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • K.ro 4 February 2008, 14:24

  parca trebuia sa n ducem din 2000 ..acum cik o sa avem 12 spirale la adn in loc de 2 , ca o sa fie foamete si o sa pornim razboaie… sa zic parerea mea..e o porcarie.. transformers scrie p noi :))) ..

 • top 4 February 2008, 14:31

  astia vor sa bage lumea in sperieti, si uneori chiar reusesc!

 • iliana 4 February 2008, 15:04

  sa fim sanatosi si sa ajungem in 2012 …ca nu avem de unde sa stim ce ne mai asteapta …:-j

 • danmesser 5 February 2008, 01:24

  Nu mai cred nimic. Aşa i-am crezut şi acum cîţiva ani şi m-am băgat la nişte credite… :)

  danmesser’s last blog post..Jamming with an apple pie

 • Tomck@t 5 February 2008, 11:11

  :)))…pai, adevarul e ca nici eu nu cred in asemenea prostii. Sfarsitu’ lumii… cand se apropia 2000 nici n-am inteles care ar fi fost motivul, credeam (si, in interiorul meu kiar speram) ca vor veni extraterestrii si ne distrug.
  Adevarul e ca sfarsitul lumii, sau cel putin a planetei noastre intr-adevar se va sfarsi cand Soarele isi va da demisia. Asta-i clar. Legat de aceste schimbari de poli am auzit si eu cateceva, mai demult, de la un profesor de fizica… si a dat explicatii destul de coerente si logice, in urma caruia am inteles ca kiar nu e o gluma…insa sfarsitul lumii e o exagerare. Campul magnetic va suferi niste traume masive, vremea o s-o ia razna, probabil o s-avem parte de turbulente electrice, curentul va fi praf in multe tari, nici blogul asta nu prea o s-o accesam o vreme, cei sensibili la schimbarea vremii o s-aiba supradoze de algocalmin, pasarile se vor transforma in niste ciudatenii kamikaze (am vazut cu totii filmul “The core”…) …ce naiba, supravietuim noi! :) …abia astept >:))

Post a comment