Top

Lost sezonul 4

Lost

Sincer pana sa apara episodul nou de astazi tot incercam sa-mi aduc aminte ce s-a intamplat inainte sa se termine ultimul episod din seria 3, dar cu greu imi aminteam.

Astazi au aparut “2 episoade” din Lost, primul episod (00) se numeste “Past Present and Future, episod in care ne aducem aminte de tot ce s-a intamplat pana acum + alte chestioare bonus, iar al doilea episod (01) este defapt primul episod pe bune din seria 4.

Ii respect pe cei de la postul ABC pentru ca s-au gandit sa faca si in sezonul 4 acest episod 00 ca sa ne aducem aminte ce a fost pana acum

(update)

Am reusit sa vad episodul recapitulativ si episodul de astazi, primul din seria 4. Mistere peste mistere, imagini din viitor, ciudatzenii, etc .. Un episod care promite si cam atat. Lost incepe sa se complice dar il voi urmari in continuare.

Saptamana viitoare vine noul episod “Confirmed dead”. Il astept, il vedem si .. mai povestim ;)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Andreea 11 February 2008, 04:32

  L-am asteptat si noi, cu sufletul la gura :) Ii cam aiurea ca il dau o data/saptamana si cand ii, ii cu tone de reclame :( da’ asta e..
  Hai sa iti recomand alt serial,pe care l-am vazut deja de 3 ori (asta pentru ca e super fain). Deci.. Arrested Development ii zice, daca ai de unde sa il iei, i-al,ca ii fain.
  Sau poate ca l-am vazut deja.. :P

 • Andreea 12 February 2008, 02:02

  Da, is in state. Si daca te gandesti bine,stii si cine is.. :)
  Aa..si altu’.. “The Sopranos”. L-ai vazut? Iti place?
  Am observat ca acasa ii foarte la moda “Prison Break”. Toata lumea mi-l lauda. Tre sa il inchiriez si eu..

Post a comment