Top

Iarna trece la KissFM de 10 :)

Iarna trece la KissFM de 10

Iata si prima promotie KissFM de anul asta ! (copy/paste de pe mykiss.ro)

Te-ai saturat de frig si de gecile groase de iarna, de caciulile care-ti strica freza si de manusile imblanite? Ovidiu Who’s Your Daddy aka Celsius si Catalin Dezbracatu zis si Fahrenheit au ac de cojocul iernii: te trimit la caldura, soare, camile si plaja, in Tunisia si Egipt.
Kiss FM si Best Reisen ti-au pregatit fix 4 sejururi de vis in Tarile Calde – all inclusive: doua in Egipt si doua in Tunisia, cate unul pe saptamana. Un sejur inseamna o vacanta pentru doua persoane (castigator + insotitor), 8 zile/ 7 nopti, cazare la hotel de 4* si masa, transport cu avionul tur-retur, taxe de aeroport, transfer si asistenta de ghid turistic in limba romana. Caldura mare, habibi!

Incepand din 30 ianuarie, inscrie-te prin sms la 1819 (tarif normal) cu nume si prenume iar, din 4 februarie, fii pe faza! De luni pana vineri, cei 2 DJ de la Kiss FM de 10 te pot oricand suna si intreba temperatura la Cairo sau Tunis. Daca raspunsul tau este corect, te califici pentru finala saptamanala (8 feb/ 15 feb/ 22 feb/ 29 feb). In fiecare vineri, intre 12:00 si 13:00, Ovidiu si Dezbracatu’ anunta numele norocosului ascultator ce-si va face bagajele cu destinatia Africa. Pregateste-ti costumul de baie, dictionarul de limba araba si crema protectoare pentru plaja! Mai mult, daca stii sa transformi gradele Celsius in Fahrenheit, zi-i lui Dezbracatu’ pentru ca el inmulteste cu 2 si-ti da pe loc euroi!
Tips & tricks: asculta stirile KissFm care-ti dau zilnic raspunsul corect!
In prima saptamana (4-8 feb) batalia se va da pentru sezlongurile din Egipt, in cea de-a doua (11-15 feb) invadam plajele Tunisiei, in a treia saptamana (18-22 feb) reocupam Egiptul si, apoi, revenim triumfatori in Tunisia (25-29 feb).
Si acum, pentru cei care se inscriu la 1819 (tarif normal), iata o expresie vitala in araba, marca Dezbracatu’: “Augh-aughhahaha, marshin Nil!”/ traducere: Puteti sa-i spuneti la crocodilu’ dumneavoastra sa-mi dea drumu’ la pantaloni?” :)

Bafta si ia uite ce va asteapta !

Desert

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment