how to buy petro cryptocurrency kryptowährung kaufen risiko kryptowährung kaufen oder nicht safemoon coinmarketcap cryptocurrency templates wordpress

Promisiuni electorale

Parcare

In curand, probabil in 2009 sau .. anul asta, naiba stie, va trebui sa ne votam noii primari !

Azi dimineatza la stiri auzeam ca primarul Inimaroiu, de la sectorul 4, vrea sa faca o gramada de locuri de parcare pentru bucurestenii gospodaritzi de el. Probabil in alte sectoare/orase se vor reasfalta strazile, samd.

Imi aduc aminte cum era acasa, in Timisoara, in fiecare an electoral dispareau gropile de pe strazi, se asfaltau chiar si trotuarele, se rafaceau zebrele, se schimbau becurile in oras, samd.

Oare cum ar fi daca s-ar alege in fiecare an primarul ? Ar arata oare Romania mai bine? Am avea mai multe locuri de parcare ? Eu cred ca da !

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

6 Comments

 1. Campanie electorala mane..oricine, chiar si eu, si tu facem asa ceva inainte de alegeri.
  “va fac va dreg, va casapesc , va dau bani va va va si iar va..”
  Iar dupa alegeri, ei se duc, sarbatoresc, beau mananca ca PORCII, si se aseava la BIROURI. Cam atata pana la urmatoarea campanie electorala si urmatoarele alegeri, unde iar se lauda si ATAT.

  Dragosm’s last blog post..Alocatie si celor peste 18 ani

 2. Dee says:

  Da, dar stii care e smecheria la voi? Ca beculetzele de iarna nu vor disparea niciodata :)) indiferent de primar :P

 3. Blue says:

  Alegeri de primar si de parlamentari (legislative) sunt anul asta in iunie si respectiv pe 28 noiembrie. Alea prezidentiale sunt la anul. Guvernu’ si primarii “dureaza” 4 ani, presedintele 5.

  Cre’ ca daca ma chinui putin iti zic si cine iese la fiecare din ele. :))

 4. ar fi mai bine deoarece oamenii astia fac ceva doar la sfarsit de mandat cate ceva. ce nervi am cand vad chestiile astea..

  sorenson’s last blog post..Reclamele – in continua dezvoltare

 5. Nu cred si asta pentru simplul motiv ca la noi in oras au ajuns astia la performanta sa asfalteze o strada in care au aparut gropi dupa o saptamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *