Top

Cina de la inchidere

Pui gong bao

Aseara dupa job mi-am propus sa merg cu Carmen la restaurantul chinezesc din Plaza Romania, eu am mai mancat acolo si mi-a placut.

Ok, m-am dus aseara acolo, ajung singur (Carmen era pe drum si trebuia sa apara si ea) si dau sa intru in restaurant. Stupefactie ! Toate mesele erau pline si 2 erau rezervate !!

Era ora 21 si vreo 15 minute, iar mall-ul se inchidea la ora 22. O sun pe Carmen si-i zic sa se grabeasca, iar eu ma asez la o masa in fata restaurantului si astept sa iasa cineva sa am un semn ca s-ar fi eliberat o masa in interior.

Peste vreo 10 minute de asteptare vad un cuplu ca iese din restaurant. Cu zambetul pe buze am intrat, m-am asezat la masa deja curata si eliberata si comand un suc. Era deja 21:30 si ceva..

In timp ce o asteptam pe Carmen, domnisoara care ma servise cu sucul imi spune ca ar trebui sa ne grabim cu comanda pentru mancare deoarece bucataria se inchide in cateva minute.

21:40 – apare si Carmen, comandam mancarea, in vreo 5-7 minute ni se si aduce, mancam relativ in graba, iar la 22 fara cateva minute domnisoara ne roaga sa achitam nota pentru ca vrea sa inchida casa :(

In jurul nostru colega ei stergea deja mesele, le spreya cu spray de geamuri, miros care ne intra pana in adancul narilor, si punea deja scaunele pe mese ca dupa aceea sa poata face curatenie..

In restaurant mai eram noi, inca un cuplu si personalul care deja parca se uita urat la noi :( Era oarecum trist, ca nu vroiam sa ne grabim asa.. dar a cam trebuit.

Oricum mancarea a fost buna, iute/picanta (din pacate) si pot spune ca ne-am saturat bine de tot :)

Concluzia? Nu te du la restaurant sa mananci la ora inchiderii, pentru ca e restaurant, nu fast-food !!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • sorenson 31 January 2008, 21:44

  hai ca nici ei nu ar fi decedat daca va lasau sa va incheiati masa in liniste. asta e nesimtire curata…

  sorenson’s last blog post..Reclamele – in continua dezvoltare

 • Dee 31 January 2008, 22:06

  Probabil le era frica si anume ca vor inchide mall-ul cu ei cu tot :)))

 • Miriam 31 January 2008, 22:20

  eh…pt ei e un job…si daca sta dupa fiecare dupa program…Nu cred ca au pasiune pentru munca lor si statul peste program la salariile de rahat…sau cand oricum au stat peste 12 ore…Asa ca respectati programul de munca!

 • marietutza 1 February 2008, 09:29

  Ce au facut, faptul ca v-au grabit asa, nu se face. Este foarte nepoliticos daca ai clienti sa te porti asa cu ei si sa-i grabesti sa manance, practic mai un pic si va dadeau afara.
  Am lucrat asta-vara intr-un restaurant in State si inchideam si noi la 10 seara. Dar tb sa stam pana la ultimul client si, in nici un caz, sa nu grabim pe nimeni. Tb sa asteptam pana terminau, chiar daca era ora 11. Chelnerul a cui e masa si casierul asteapa pana pleaca clientul! Asta asa, ca sa nu-ti stea mancarea in gat..:)

 • kittti 1 February 2008, 14:31

  Ei vezi, nu mi se intampla numai mie:))). Saptamana trecuta am fost invitata cu tot cu pr meu la ziua unui amic. Am zis sa ne incepem seara aniversara cu o cina in oras, asta ca sa nu plecam cu burtile goale la clubbing. Toate bune si frumoase, pana cand ne-am asezat la masa. in prestigiosul Micul Paris de la etajul 4 al Unirii shopping Center. Nu numai ca ne-au mutat de la o masa la alta, dar ne-au grabit si f tare cu mancatul si platitul. Am patit la fel ca si tine, am manacat pe graba pt ca bucataria se inchidea, iar dupa ce am inghitit ultima bucatica ne-au si varat sub nas nota de plata. Ah, si…femeile de serviciul stregeau deja mesele cu lichidul ala insuportabil d geamuri :d Asta e , shit happends

Post a comment