Top

Ceva e azi ..

Buey, nu stiu ce se intampla astazi, dar simt o gramada de chestii ciudate in aer :)

Da, stiu, e luni si asta ar putea fii o “problema”, dar totusi :))

In primul rand eu sunt “problema” pentru ca m-am trezit de dimineatza de la 7 fara ceva si am venit la job de dimineatza si asta mi se va intampla toata saptamana, pentru ca Sebi, colegul meu, e bolnav si va trebui sa fiu aici de dimineatza pana pe dupa-masa -> seara. OK, pana aici totul bine, nicio problema defapt ;)

Chiar daca nu ma asteptam, cu 3 minute inainte sa ajung in cladirea de birouri unde lucram, ma suna un coleg care avea deja o problema cu calculatorul -ii crapase Windows-ul, hardul, ceva .. -> problema am rezolvat-o cu un check disk, dar mi-a luat ceva timp sa alerg dintr-o cladire in alta si de la un etaj la altul dupa un CD original de Windows.

Dupa el, n-am rasuflat prea mult ca ma suna alta lume cu alte probleme, le-am rezolvat si pe astea si, precum imi zicea o colega mai devreme, cand te trezesti de dimineatza si rezolvi multe probleme te simti bine si util si mare dreptate are aici ;)

In rest, tot astazi am intalnit o gramada de persoane iritate, suparate, nervoase, care parca ar fi venit la job direct de vineri si n-ar mai fi existat week-endul.. O alta colega era sa faca accident in drum spre job, samd..

Si, in fine, ultima chestie iesita din comun, intamplata pana la ora asta, este ca am in lista de mess 2 oameni pe care nu i-am mai vazut online de vreo cativa ani, (stiam ca sunt acolo, vorbeam cu ei doar ca erau invisible) ei bine, astazi, ei sunt ambii sunt online si visible !

La voi s-au intamplat chestii ciudate sau iesite din comun astazi ?

p.s. Trebuie sa recunosc ca nu am mai venit la job de mult timp luni de dimineatza, ca sa vad cum sta situatzia, poate de asta mi se par toate lucrurile astea .. ciudate :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • K.ro 28 January 2008, 19:54

  si la mine a fost o zi asha ciudata..am fost la facultate sa imi rezov treburile..m-au tot trimis dintr o parte in alta..si p la realitatea tv,natiobal tv e un noroi de s-a terminat..si o aglomeratie ..era cat p aci s facem si accident..a fost o zi nasoala..acum park nu am chef d nimik..

  K.ro’s last blog post..Alocatie pentru elevii de peste 18 ani

 • Coral 28 January 2008, 20:11

  Mie azi toata ziua mi-a fost somn…se pune? :D

 • RainyDay 28 January 2008, 20:36

  Da, ai dreptate! Azi a fost o zi ciudata! Cand m-am trezit afara ningea in draci…am zis ok, un mic dezastru si m-am culcat la loc cu gandul ca iar o sa am 2m de zapada in fata casei. Cand m-am trezit la loc…stupiza, senin si suare. Deci, am visat sau chiar a nins azi? :))

 • madeleinem0 28 January 2008, 20:45

  As dori sa pornesc o erata, daca se poate… Colega care ti-a zis ca atunci cand te trezesti dimineata si rezolvi multe probleme te simi bine si util este una si aceeasi cu colega care era sa faca accident ;) Nu de alta, dar apoi s-ar putea interpreta ca femeile care sunt pe cale sa aiba accidente nu dau sfaturi inteligente :))

 • K.ro 28 January 2008, 21:02

  am dat un virus la un tov zilele trecute care afecta tot..s intorcea imaginea..cursorul d la mouse facea figuri,mass uri p mess cu tot felul d caractere si niste fisiere..aplicatii nu mai puteam instala p el..antivirus nimik.. format-ul a fost singura solutie..

  K.ro’s last blog post..Alocatie pentru elevii de peste 18 ani

 • RainyDay 28 January 2008, 21:13

  Aha, stiam eu ca n-am visat! Multumesc, esti o reala sursa de informatii! :))

Post a comment