Top

La noi cand ?

La Tony Tesiu am descoperit urmatorul clip (JE T’AIME – LARA FABIAN LIVE) si .. va intreb si eu ce intreaba pe si el, pe blogul lui, la noi cand vom vedea asa ceva ?? Cand va ajunge un artist de la noi sa faca asa ceva cu publicul ??

[youtube N-roGMGyFu0 400 334]

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • iulian 26 January 2008, 14:57

  nu cred sa avem un artist care sa poata face asa ceva cu o sala in romania, dar oare avem o sala care poate face asa ceva pentru un artist din romania ?

 • danette 26 January 2008, 16:41

  Lara Fabian este preferata mea , iar acesta este videoclipul care imi da fiori ori de cate ori il privesc. Nu fi pesimist …sunt artisti , trupe in Romania care au ajuns la acest nivel .Anul trecut , am fost la un concert Voltaj …imi pare rau ca nu am inregistrari ….a fost o adevarata “comuniune ” a publicului cu trupa ….

  danette’s last blog post..A fost Heath Ledger …..

 • danette 26 January 2008, 16:58

  Din “garda veche”, cum s-ar zice , cred ca da ….au fost care au facut asa ceva .Doar doua nume , iti dau de exemplu :Angela Similea , Dan Spataru ….si lista mai poate continua .

  danette’s last blog post..A fost Heath Ledger …..

 • silversky 26 January 2008, 19:22

  Probabil când vom avea şi noi un artist de valoarea Larei Fabian, când vom avea o sală de concerte în adevăratul sens al cuvântului şi când vom avea un public care se va abţine din datul din buric.
  Voltaj ?? Te rog…vorbim aici de Lara Fabian şi tu pomeneşti de o “trupă” ale cărei melodii sunt ca filmele cu Van Damme.

  silversky’s last blog post..Sandra Oh, pesimistă cu privire la şansele finalizării sezonului IV din ?Grey’s Anatomy?

 • danette 26 January 2008, 19:39

  @silversky “…când vom avea un public care se va abţine din datul din buric.” …aici ai pus punctul pe i ! In rest …nu cred ca facea cineva comparatie intre Lara Fabian si Voltaj , vorbeam despre relatia artist -public .

  danette’s last blog post..A fost Heath Ledger …..

 • K.ro 26 January 2008, 20:22

  am avea locatii ..dar nu avem sonorizare buna..

  K.ro’s last blog post..World of Warcraft are peste 10 milioane de jucatori inscrisi

 • wassup 27 January 2008, 00:57

  de acord cu Voltaj. chiar am asistat la mai multe concerte de`a lor, si e o nebunie totala, deoarece baietii chiar canta din suflet pentru public, si cel mai important: LIVE ..si face ca si publicul sa ii acompanieze cu placere.

  ps: mi s-a facut pielea gaina cand am vazut filmuletzu asta :)

  wassup’s last blog post..Crazy Loop te rasplateste

 • sorenson 27 January 2008, 00:28

  adevarat, voltaj poate face asa ceva. chiar am asistat la asa ceva. dar noi nu avem sali de astea. chiar ieri m-am uitat la un recital Justin Timberlake si Tmbaland pe HBO la New York si ce au facut acolo a fost genial. au fost ajtati mai ales de ecranele imense si de public..

  sorenson’s last blog post..Muzica-Online lansat!

 • m. 27 January 2008, 17:05

  cand o sa avem public pentru asta!!! momentan, al nostru huiduie cand un solist spune ca isi iubeste sotia. …am uitat cine a patit asta, dar e de curand si era un nume mari, international, cu o sotie la fel de celebra.

  m.’s last blog post..who’s messing with my brain?

 • sabin 28 January 2008, 16:00

  mi`sa ridicat paru de pe mine fuarte frumos . NICIODATA RO asa ceva spectaculos

 • adriana 4 June 2008, 00:48

  da,olix,ai dreptate,ar fi frumos,sa mai avem concerte .. care sa ridice , in picioare toata sala !

Post a comment