Top

Martzi ?

A fost si ziua de martzi, e ora 23:40.. N-am scris nimic astazi si scriu postul asta pentru ca vreau sa-mi aduc aminte cam ce am facut astazi, dar cu greu imi aduc aminte..

In spatele meu urla Mircea Badea la tv, dar vorbeste despre politica si alte porcarii si imi vine sa ma duc pana la tv si sa-l dau mai incet..

Ce-am mai facut azi?? Hmm .. am mutat blogul, defapt mi l-a mutat prietenul Cristi pe un alt hosting :D si-i multumec pentru asta :)

In rest am muncit, m-am bucurat de soarele si cerul senin pe care le-am vazut astazi la pranz si in general pot spune ca a fost o zi ok si cred ca tocmai pentru ca nu-mi aduc aminte mai nimic din ce am facut astazi, pot spune ca a fost o zi buna, in care am facut atat de multe chestii incat chiar nu mi le aduc aminte :))

Buey !! Am nevoie de lecitinaaa !!

p.s. imi aduc totusi aminte ca aveam vreo 8 mailuri cu chestii legate de job pe care trebuia sa le fac, iar acum mai am doar unul .. deci, a fost ok :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • RainyDay 23 January 2008, 12:06

  asta e din ciclul “lecitina revine” :))

 • Blue 23 January 2008, 12:16

  Bai, nu ajuta cu nimic lecitina aia. Eu incepusem sa iau si dupa cateva zile m-a “ajutat” asa tare incat…… am uitat s-o mai iau. :|

 • Cami 23 January 2008, 12:39

  cand ne dai adresa la noul blog?

 • danmesser 23 January 2008, 18:27

  Buey! vezi că ai un typo la footer-ul care contorizează comentariile per post, zice “n cometarii” :)
  Asta fiindcă am văzut că încurajezi semnalarea lor, nu de altceva :)

  danmesser’s last blog post..Bobby Fischer: moartea unui nebun

Post a comment