Top

Ce promovezi la concert?

Lume la concert

Cu totzii stim ca in Romania, in lunile ce urmeaza, vom avea parte de cateva concerte destul de importante, printre care Lenny Kravitz si Kylie Minogue. Daca v-ati interesat de aceste concerte probabil stiti ca pretul minim al biletelor este de 70 de lei si pot ajunge pana in 200 si ceva de lei, daca nu ma insel eu.

Daca nu ma insel eu, cei 2 artisti sunt in Romania pentru prima data, nu?

Ei, lucrul care ma deranjeaza pe mine acum este ca ei vin in Romania ca sa-si promoveze noile albume si vor canta doar piese de pe noile albume.

Pai noi asta vrem sa auzim? Piese pe care nici macar nu le stim?? Nu se gandesc si ei ca noi am prefera sa auzim si sa fredonam odata cu ei piesele lor cunoscute si care i-au facut pe ei sa fie cine sunt acum ?

Ce marketing mai e si asta mai oameni buni ?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • qelul 21 January 2008, 15:31

  pi vezi tu, mah, olivere… oamenii d’aia fac turneu. ca sa-si promoveze albumul.
  prin tarile alea mai rasarite chiar se vand albume. si artistii chiar castiga bani din asta. nu e ca la noi unde banu’ vine din cantari (pe stadion, la vanghelioane, in cluburi, la nunti sau botezuri) si nu pasioneaza pe nimeni banutul ce soseste din albume.
  asa ca hartistu’ cand scoate albumu’ nou vrea sa-l si vanda. si isi ia calabalacu’n spinare si o ia agale prin lume sa cante la popor ce-a mai inventat. iar lu’ popor ii place si cumpara albumu’. ca se mai vine si vreun belet si mai ies si d’acilea bani e si mai misto
  doar nu credeai ca face careva turneu ca sa asculte oliver duetele de demult cu jason donovan :)

 • sorenson 21 January 2008, 16:08

  cred ca ar fi mai ok sa cante melodiile cunoscute, dar nu-mi pasa :P

Post a comment