Top

Finally it’s week-end / Microsoft technical support

Poate pentru unii a inceput week-endul vineri pe la pranz sau pe dupa-masa. Pentru mine incepe abia sambata dimineatza ..

HDDIeri (vineri) am stat la job pana la ora 22 si ceva (bine, ca asa stau ca de obicei), dar ieri chiar am avut foarte multa treaba: picase un hard dintr-un server principal de date, a trebuit sa repunem serverul pe picioare, nu mergea internetul din cauza asta, samd..

Am reusit sa improvizam ceva ca sa mearga netul, iar pana am plecat eu am reusit sa refacem serverul in proportie de 96%..

Pe langa problema majora cu serverul, trebuia sa fug si la ceilalti colegi care aveau tot felul de alte probleme..

Da, asta da final de saptamana ;) Nici azi nu scap de job -trebuie sa ajung pe la studiourile Teo sa fac niste mici legaturi, dar asta nu-mi va lua prea mult timp.. sper ;)

Office 2007 logoTot ieri, am avut o problema cu un Word 2007 care nu se mai deschidea si am sunat la suportul tehnic de la Microsoft. Mi s-a raspuns destul de repede la telefon, dar ce a fost haios ca mi-a raspuns o voce feminina, destul de tanara, si cu accend de .. moldoveanca :) A fost foarte dragutza, amabila, samd si cand a vazut ca nu ma poate ajuta prea mult mi-a spus ca ma transfera la colegii ei de la tehnic.

Mi-a facut transferul si apoi mi-a raspuns un coleg de al ei.. tot moldovean ;) M-am inteles bine cu el, am stat mai mult de juma` de ora la telefon vorbind cu el si incercand tot felul de solutii, pan` la urma am rezolvat problema .. pe jumate el, pe jumate eu, dar a fost ok.

Ce e totusi haios din faza asta e ca am vorbit cu 2 moldoveni la suportul tehnic de la Microsoft :) Nu ma deranjeaza chestia asta, n-am absolut nimic cu moldovenii, dar a fost haios !

Sleep ZZZAm scris destul pe azi ;) Sunt frant !

Week-end bun va doresc ! Eu ma duc sa dorm..

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • valydo 19 January 2008, 14:56

  Atata timp cat te-ai inteles cu ei, puteau sa fie si pakistanezi.

 • Miriam 19 January 2008, 17:29

  beeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ce-ai cu danshii? Aia nu e oameni? Adica ai zis ca n-ai nimik cu ei, dar…totusi…o sa vezi ca astia rasar peste tot. Asta vara, la Sovata am gasit locuri unde nu ma mai intelegeau aia cand vorbeam ungureste…erau (guess what?) moldoveni.

 • miki 19 January 2008, 20:40

  stii ca unii zic ca vinerea ar fi 3 ceasuri rele. poate pentru tine asta e sistemul care functioneaza. altfel n-aveau cum sa se intample toate asa, deodata! n-aveau cum!

 • OLiX 19 January 2008, 21:40

  pai si marti si vineri ?? :)) defapt marti n-au fost ceasuri rele, dar vineri le-am recuperat si pe alea de marti care n-au fost :))

Post a comment