Top

Scz l-am primit si eu

Astea-s cuvintele scrise la finalul mai tuturor massurilor pe care le primim pe messenger sau pe mail. Totusi, daca l-ai primit tu, de ce crezi ca ma intereseaza si pe mine ??

Intrebarea asta e valabila si pentru cei care-mi trimit aproape zilnic powerpointuri-uri si alte porcarii, chestii pe care nu le mai vizualizez de muuult timp.

Sunt curios totusi cine-s aia care compun mass-urile astea cretine sau powerxpointurile astea ?? Cat timp trebuie sa ai ca sa iti vina idei sa faci asa ceva si care-i scopul totusi ??

Voi stitzi ?

p.s. des m-am intrebat cine sunt cei care citesc si dau mai departe mesajele astea, chiar nu m-am gandit ca exista oameni care sa faca asa ceva, dar se pare ca exista :(

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Miriam 18 January 2008, 00:09

  azi, o colega imi zice ca mi-a trimis tot felul de pps-uri si bancuri si nu ii raspund. Ma intreaba daca sa imi mai trimita. Hotarat am spus NU! Sunt unele pps dragute, dar nu prea mai am timp de ele si atunci mai bine nu ii dau ok uneia care sa imi mai umple mail boxul cu asta…Nu?

 • danette 18 January 2008, 08:05

  Este plin internetul de ele .Eu, de multa vreme , nici nu ma mai obosesc sa le citesc …le dau delete .Altii , mai superstitiosi le trimit mai departe …pt ca, daca ai obs , multe se incheie cu …” daca nu-l trimiti mai departe nu ai inima ….” sau si mai hilar ” vei fi blestemat …..” .

 • iulian 18 January 2008, 09:51

  Nu mai am deloc economii deoarece le-am donat toate unei fete bolnave ( Penny Brown );care este pe patul de moarte intr-un spital pentru a 1.387.258 oara
  Nu- mi mai fac nicio problema legata de sufletul meu pentru ca am 363.214 ingeri pazitori care vegheaza asupra mea,si Sfanta Maica Tereza imi indeplineste orice dorinta
  Apropo…un cercetator Sud-American dupa studii indelungate a descoperit ca oamenii cu un coeficient de inteligenta scazut si care au activitate sexuala rara,citesc e-mail-urile cu mana pe mouse.
  Nu te obosi s-o ridici acum…
  E prea tarziu!!!

  P.S. nu uita sa dai mai departe :))

 • miki 19 January 2008, 20:45

  dar tu cate de-astea primesti, de te terorizeaza?

  cred ca e prea mult sa te gandesti la profilul psihologic al celor care fac asta. timp pierdut inutil!

 • Kittutza 27 March 2008, 01:42

  Da-l mai departe,un copil are nevoie de ajutor!Un copil retardat care nu are ce face iti rasfoieste blogul.atentie nu-l baga in seama .este un virus. numele acestui copil este Kittutza,si daca vrei sa-si revina poate gasesti o forma de ignorare a comentariilor lui.scz l-am primit si eu.

  cand mi se deschide o ferestra cu un mesaj asa lung apasa direct pe X,nu mai citesc.si de cateva ori am rata chestii importante,care nu erau massuri.Ii urasc pe….massisti,sau cum li s-o zice :D

  Kittutza’s last blog post..Miercuri…

Post a comment