blockchain ohne kryptowährung cryptocurrency petro price grafikkarte kryptowährung how to buy ripple cryptocurrency lohnt es sich kryptowährung zu kaufen cryptocurrency börse

Garderoba la metrou

Aproape zilnic vad oameni la metrou care, daca nu e prea aglomerat, isi dau haina jos, se aseaza pe scaun, iar unii parca si-ar agata si haina undeva intr-un cuier, daca ar exista. Imi place sa vad ca exista astfel de oameni si precum probabil am mai spus, uneori, ar fi misto sa existe vagoane business/de lux si la tramvai si la metrou. Sa platesti un abonament ceva mai scump (sunt sigur ca multe companii ar plati un astfel de abonament pentru angajatzii lor) si sa stai undeva unde sa te simti bine, sa scapi de cersetori, de tzigani, manele pe telefoane si in special de mirosurile de la metrou.

 Apropo de mirosuri, azi dimineatza, intr-unul din metrouri putzea a medicamente, parca era sirop d`ala pentru tuse de-l iei cu zahar sa nu ti se para ca e prea amar..

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

3 Comments

  1. Vise! In Romania nu o sa vedem asa ceva, sau nu prea curand! La noi se fura tot, vrei sa ramana metroul fara cuiere?

  2. LOL, mai bine găseau un sediu într-o zonă decentă, în loc să-mi ofere abonament de lux la metrou. Presupunînd (prin absurd) că li se îndoaie lor în vreun fel de cum ajung eu la birou :)

  3. nu stiu daca exista pe undeva prin lume asa ceva, da` n-ar strica daca s-ar inventa, chiar daca ar parea o masura .. discriminatorie !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *