Top

Song for the end of the day ..

Acum ceva timp aveam o rubrica aproape zilnica pe blog care se numea “song of my day”.. Aveam tot felul de piese care-mi ramaneau in cap in ziua respectiva si le impartaseam cu voi aici pe blog.. N-am mai facut chestia asta de mult timp pentru ca nu m-a mai marcat nicio piesa recent.

Totusi inca din concediu am ramas in cap cu numele John Legend ! Mi-au ramas in cap cel putin 2 piese de ale lui “Save room” si cea pe care v-o ofer spre ascultare mai jos “Stereo” :) Dati play clipului si cititi mai jos (cu toate ca poate ar trebui sa va uitati la clip si dupa aia cititi mai departe.. ) :D

Baiatul asta canta foarte bine si chiar vreau sa descopar mai multe piese cu el. Sincer, nu stiu de ce, dar imi plac genul asta de piese, iar asta chiar mi se potriveste dupa ziua de azi..

Cum a fost ziua de azi? Destul de .. incarcata .. fata de altele. Incerc sa-mi aduc aminte exact ce am facut astazi, dar prea multe nu-mi aduc aminte.. adica stiu ca am facut cateva chestii (2-3) care mi-au luat destul timp si s-a cam dus ziua de azi..

Ma simt totusi implinit, ma simt bine stiind ca am facut ceva si asta ma motiveaza sa scriu si cuvintele astea acum, inainte sa plec de la birou.

Inainte sa inchei postul asta, trebuie sa-i multumesc si lui Zoso caruia i-am recomandat aseara un articol pe mail, iar el l-a pus pe blogul lui, punandu-mi si mie un link acolo. Multumesc Zoso !

Gata :) ajunge pe azi. Ma duc acasa, la caldura, la mancare calda si la Carmen care e racita :( Da, bine ca mi-am adus aminte, inainte sa ajung acasa trebuie sa trec si pe la farmacie. Noapte buna friends !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Tomck@t 16 January 2008, 15:39

    Intr-adevar supertare piesa “Stereo”…imi place la fel de mult de cativa luni buni! Inainte, cred ca acum un an sau 2, avea prima lui piesa, “hit” cica…ce nu m-a impresionat p-atunci. Nu mai stiu cum s-a numit. Stiu ca era nominalizat la un premiu MTV la new-commeri, si ca-n clip sta intr-un studio alb de tot, si tot ce a avut era un pian.

Post a comment