Top

Teo vine la Prima

Teo Live

Din 20 ianuarie Teo vine la PrimaTV ! Duminica va fi prima emisiune Teo Live la ora 16:30.

Astazi eu am fost la Teo ! Mai exact, am fost in redactia Teo din teatrul Giulesti, de unde se va transmite emisiunea. Am fost acolo pentru ca trebuia sa le instalez niste chestii pe calculatoare si sa mai rezolv niste probleme, hartzogaraie, etc..

Din toata echipa il stiam doar pe Sebi, cu care ma imprietenisem acum vreo 4 ani, pe cand eu lucram la ProFM Timisoara si Teo venise sa-i viziteze pe colegii de la ProTV Timisoara. In fine, am intrat in redactie unde erau vreo 7-8 oameni asezati la cate un laptop/calculator pe stanga si pe dreapta mea.. Teo era si ea la un calculator si se uita la tot felul de filmulete haioase pe net si radea toata lumea..

Eu, incet incet, treceam de la un calculator la altul, imi faceam treaba peste tot.. intre timp incepeam si eu sa ma integrez in atmosfera, le ascultam cu mare placere povestioarele, iar acolo unde vorbeau despre chestii necunoscute mie, chiar daca eram aproape necunoscut pentru ei, imi explicau si-mi povesteau despre ce era vorba..

Initial am crezut ca voi sta acolo una- maxim 2 ore, dar am stat vreo 5-6 daca stau sa ma gandesc bine si trebuie sa recunosc ca m-am simtit extraordinar !

Acum am vazut defapt care este diferenta dintre o redactie de stiri si una de emisiuni de divertisment. Intr-o redactie de stiri toata lumea e agitata, toata lumea urla, bla bla .. Intr-o redactie de emisiuni de divertisment lumea rade, se distreza, isi face treaba cu placere, suna si primesc telefoane, totul merge intr-un fel foarte placut.

N-am cunoscut prea multe vedete de televiziune sau din show-biz, dar Teo e chiar o tipa foarte ok, prietenoasa, primitoare, etc

Teo Live incepe duminica de la 4 jumate dupa-amiaza @ PrimaTV !

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Piticu21 15 January 2008, 06:41

  lol, de ce oare aceeaasi redactie, acelasi birou, aceleasi calculatoare ? :)

  am fost acolo inaintea ta :)

 • RainyDay 15 January 2008, 09:22

  Daca mai apare inca unul care a fost acolo, inaintea Piticului chiar, inseamna ca e o conspiratie! :))

 • wassup 15 January 2008, 20:26

  is curios cum o sa ii mearga la prima tv .. daca o avea succesu de la pro tv :)

 • Lexis 15 January 2008, 22:15

  misto, chiar mi-ar placea sa o cunosc face-to-face

 • Andu 15 January 2008, 21:35

  Vrem autografe.
  Ai job destul de interesant.

  Acelasi copil care incepe usor usor sa se instaleze zi de zi pe blogul tau,
  Andu.

Post a comment