Top

Flash Mob

Astazi am invatzat un termen nou ;)

Flash Mob = un grup mare de oameni se aduna intr-un loc public, fac ceva ciudat pentru o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, dupa care fiecare persoana isi vede linistit de treaba lui.

Chestia asta se va intampla la Constanta. Credeam ca e un fel de meeting intre bloggeri sau ceva de genul asta, dar, aflu de la Andu, ca va fi ceva diferit ..

Citez de la Andu:

Oameni cu mainile in aerNe intalnim Duminica, 20 Ianuarie 2008, la ora 14:00 (FIX), pe strada Stefan cel Mare, in fata magazinului Tomis.
Acolo va fi o persoana cu sapca in cap, ochelari de soare si un ziar in mana, ce va sta cu fata la pasajul ce trece pe sub strada Mihai Viteazu. In dreapta lui va fi Tomis Mall. Ne vom aseza in sir indian, intr-o ordine aleatoare in spatele lui si il vom urmari. Vom intra în magazinul Tomis, vom urca pe primele scari rulante pana la ultimul etaj si vom cobori pe celelalte scari pana la parter, vom iesi din magazin si ne despartim.

Important este ca voi sa il urmariti pe cel din fata voastra.

Cam asa arata primul Flash Mob facut in Newcastle !

[youtube 06Z_lAz_7j4 399 334]

Interesanta chestie, nu? Daca sunteti din Constanta si va tenteaza sa participati la chestia asta sunteti invitatzii mei ;) Aici aveti si alte detalii :D

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Andu 14 January 2008, 15:18

  Aici ai si adresa mea de mail.
  Ma bucur ca unele dintre articolele mele iti plac.
  Si mersi mult pentru treaba cu promovatu.

  Acelasi copil care doreste pornirea unei campanii impotriva blogurilor dezgustatoare,
  Andu.

 • Iulya 14 January 2008, 21:17

  Ce taree..:D

Post a comment